Sonunda Honda 600rr Aldım Darısı Tüm Dileyenlere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısı olsun güle güle kazasız belasız korumalarını takarak kullan :)
Allah kaza bela vermesin ben de çok istiyorum bi makina darısı benim başıma....

Konuyu okuyanlar; delituran, praetorian, Thelovingone48, ferrari_tayfur, erdincpolat, ELINT, aYe, Eyong, gokhan_307, Terrorizer, GSXR-PRO, salih_39, unumoq, efendy_iso, THE_LANCET
Hayırlı uğurlu olsun yeni makinan. Allah kaza bela göstermesin. Genel bilgileri nasıl kullanıcağını bilen birinden öğrenmeni tavsiye ederim. Hatta eğitim alman daha yararlı

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Ama çok büyük bi risk almışsın ya.Benim beceriksizliğimmi bilmiyorum ybr de ilk sürdüüm zaman kalkarken ön kaldırdım.:mrgreen:En azından 1000 km falan vitesli motor sürseydin daha iyi olurdu senin için.Sen onu bana ver tecrübelenince ben sana veririm:p:queen:

hayırlı olsunnn ben böle motorunu yeni alanlara çok seviniorum.. kendimi hayal ediorum:mrgreen:
kazasız belasız sürüşlerin olsun....

Dostum hayırlı,uğurlu olsun...Kazasız,belasız,cezasız bin inşallah...Darısı isteyenlerin başına...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tugce ne marka motor arıosun sen?

hayırlı olsun... güle güle kullan,
aslında fazla gülmeden kullan ciddi sür tehlikeli bi işe kalkıştın çünkü...
eyong'u dinle, donald duck'ı oku
kimseyi üzme.

hayırlı uğurlu olsun. inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur..

etrafındakilere derken arkadaş, Allah korusun ufak tefekte olsa başkalarınada çarpmamay özen göster demek istemiştir galiba.

ama hakikaten bu motorlarda gaza dikkat etmek gerekiyor. şakası yok. olduğu zaman da geri dönülmüyor.

Hayırlı olsun.. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
Çok tehlikeli bir seçim yapmışsın vitesli motora geçerken.. çok dikkatli ol.. scooter gibi değil SS'ler..

dostum iyi güzelde ,biyerden alıp biyere getiremediğin motoru nasıl zaptedeceksin.çok dikkat et şakaya gelmez.
hayırlı uğurlu olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi kamyonetçinin biriyle görüştüm avcılardan yenibosnaya 60 ytl istiyorlar neyse verecez artık, birazdan çıkacağım tahminen 1-2 saat sonra resim eklerim.

hayırlı olsun abi.. darısı başıma :) bu arada avcılarda nerede oturuyorsun ? ben sitelerdeyim , inönü ilk öğretim okulunun karşısındaki binalar. Bi ara gösterirsin motorunu , birlikte seyrederiz :mrgreen: sen istediğin zaman çağır , zevkle yıkarım motorunu :queen:

firuzköy deyim bi ara görüşürüz umarım.

şimdi kamyonetçinin biriyle görüştüm avcılardan yenibosnaya 60 ytl istiyorlar neyse verecez artık, birazdan çıkacağım tahminen 1-2 saat sonra resim eklerim.

firuzköy deyim bi ara görüşürüz umarım.

tmm abi sana tekrar hayırlı olsun , güle güle kullan motorunu :) bende kardeşini alacam galiba , 125 R . ama büyüyünce seninki gibi olur belkide :)

Yani bunu anlamak mümkün değil ya....!

Hayatında hiç vitesli motosiklet sürmemiş birisi sadece hayallerini süslediği için gidip olabilecek en profesyonel yarış motorlarından birisini alıyor. Kardeşim aldığın şey oyuncak değil. Benim oğlum bile oyuncak isterken makul ve mantıklı düşünebiliyor.

Elimin ayarı iyidir filan demişsin, senin kafanın ayarlanması gerekiyor önce.

Kusura bakma azıcık sert girdim ama helvanı yemek istemiyoruz. Eyong gibi daha nazik olamıyorum. Bu sitede çıkan ölüm haberlerini artık okumuyorum ben. Senin gibiler ve sonradan başlarına gelenler yüzünden ben motordan soğudum... Yarın da git hayallerini süsleyen pırıl pırıl bir Browning tabanca al, evde herkesin üstünde dene, hevesin kırılsın.

Motorculuk bu demek değil.

Yani bunu anlamak mümkün değil ya....!

Hayatında hiç vitesli motosiklet sürmemiş birisi sadece hayallerini süslediği için gidip olabilecek en profesyonel yarış motorlarından birisini alıyor. Kardeşim aldığın şey oyuncak değil. Benim oğlum bile oyuncak isterken makul ve mantıklı düşünebiliyor.

Elimin ayarı iyidir filan demişsin, senin kafanın ayarlanması gerekiyor önce.

Kusura bakma azıcık sert girdim ama helvanı yemek istemiyoruz. Eyong gibi daha nazik olamıyorum. Bu sitede çıkan ölüm haberlerini artık okumuyorum ben. Senin gibiler ve sonradan başlarına gelenler yüzünden ben motordan soğudum... Yarın da git hayallerini süsleyen pırıl pırıl bir Browning tabanca al, evde herkesin üstünde dene, hevesin kırılsın. ne diyelim hayırlı olsun

Motorculuk bu demek değil.

haklısın :cat:

yalnız bana kafa yapılıyo gibi geldi bu siteye giripte böyle bişeye kalkışmak çok tuhaf ne diyelim hayırlı olsun

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yaza kadar kullanmamanı öneririm ben. Motoru almışsın olan olmuş, biryerden kötü mötü bi commuter bul. Yaza kadar bunu kullan kendini geliştir, bu arada iyi bir eğitim al. Bu bahsettiğim küçük motorla en az 5000 km yap, bunu kendine bir görev bil boş bulduğun her vakitte dolaş km yap.

Sezon açıldığında da 600 RR ile eğitime katıl ve dikkat et.

Yaza kadar kullanmamanı öneririm ben. Motoru almışsın olan olmuş, biryerden kötü mötü bi commuter bul. Yaza kadar bunu kullan kendini geliştir, bu arada iyi bir eğitim al. Bu bahsettiğim küçük motorla en az 5000 km yap, bunu kendine bir görev bil boş bulduğun her vakitte dolaş km yap.

Sezon açıldığında da 600 RR ile eğitime katıl ve dikkat et.

kesinlikle yaza kadar ufak bsyle km yap hatta ozmn bn naaptım nasıl aldım bunu bile diyebilirsin:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
çapamarka:queen:

Beleş motor arıo o:p

hahaha =)) aye abi sen dün morelımı asırı bozmustun ya =)) ole bı yuklendınkı ztn morel bozuk ııce kotu olmustum ama tabı ıyılıgım ıcın dedıgnı bılıodum smdı motora bınmıyorum tamırden cıktı kıtledım motoru ;):p tugceye bulcaz artık capamarka beles motor :p=)) mobilettt

Son düzenleme:

asm

Nihayet almışsınız,hayırlı olsun,güle güle kullanın :)

Eyong hocamın dediğine katılıyorum ya inş. kazasız belasız bir şekilde uyum sağlarsın motora(ki ya bu uzun sürecektir ya da bu süreç tamamlanmadan ikinci el ilanlarına düşecektir motor:))

Bugüne kadar gözüm hep hızlı arabalarda idi fakat motor konusunda bunu göze alamadım ve makul ölçülerde kaldık

Ne diyelim,Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar