Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011

hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit hocam kazasız belasız darısı artık bu yaza bizim başımıza bi çok insanın planını alt üst etti bu motor valla :mrgreen:

Eyw hocam sağolasın.valla benimkinde fazla bir değişiklik olmadı.yeni kasa gelmese bile 6.1 e eski kasasını alacaktım.yenisi geldi 5.4 e geldi.amennah dedik aldık.hehe :mrgreen:

adam bence binemez bu motora...baksana müzelik namussuz makina...

haftasonu yağmur çamur olmazsa güzzelce bi yıkarım, cillop gibi olur bıdık :queen: valla tak edince gözüm yağmur çamur görmedi abi ne biliyim :cherry:

arkadas hayırlı olsun sana bırsey sorucam motor sana geldıgınde turkce kullanım kılavuzu ve perıyodık bakım km lerını yazan kıtapcık geldımı benden cıkmadı eskı 2010 model de vardı sende durum nedır.buarada motorun sesı eskı cbr a gore daha ıy merak eden arkadaslara bılgı olsun

hayırlı olsun motorun boyutları çok iyi 1,84 boyundayım fuarda bindim boyutları süperdi

Konşuk motorda üzerine oturma eylemim oldu 2011 modelinin üzerine oturduğunda pek birşey fark etmiyor da, eski kasada vardı onunla kıyasla görüntüsü çok güzel ve kalıplı.

sağol kardeşim eyw.bende motoru ilk aldığımda garantisi ve kullanım klavuzu yoktu.motoru almaya 2 gün kala getirebildiler anca.ama şuan elimde yani :))

hayırlı olsun arkadaşım. gerçekten çok güzel bir cbr yaptı bu sefer honda. bence de çok iyi bir seçim yapmışsın. tekerin düz bassın emi :)

hayırlı olsun,tekerin düz bassın kardeşim.
Bende ehliyete yazıldım,bu haftada HONDA'nın GS1 eğitimini başarıyla tamamladım,herkeze tavsiye ederim
Mayıs gibi bende bi CBR125R düşünüyorum hayırlısıyla..

ABoooooowwwwww, motor yakıyor.

Arkadaşım, ALLAH seni kazadan beladan ve hertürlü kötülüklerden korusun. İnşallah doya doya eskitirsin. Bu kadar tatlı ve güzel bir motor olamaz.

Allah razı olsun kardeşlerim daha iyisi, güzelleri sizlere olsun.
Rodaj canımı sıkıyor bi atlatsaydık bi bin km yi.
Çalışan adamız ne zaman dolacak bi rodaj bilmiyorum ama :queen:

Bu paraya alınabilecek kaliteli + göze hoş gelen bir motor.Performasını şuana kadar test edemedim tabiki :mrgreen:

Şuan düz yolda max 6 bin devirde 80km/h görebildik.O da 1 seferlik :p

@mete abi
Sorma, zaten zaman yok fazla binmeye.bide yağmur tuz biber :) de abi cbr başlığında yazdım birde sana yazıyım.1 den2 ye atarken aşırı bir ses var.2 den 1 e de aynı şekilde.2 defa ışıklarda kaldım boştan 1 e atamadığım için de.debriyaj tam basılı fakat vites geçmiyor ? fazla zorlamak da istemiyorum.sence normalmidir, o gelen ses bana anormal birşey var dermiş gibi geliyor ama :( anlayamadım..

@otuzdört
Sağolasın kardeşim Allah razı olsun.Daha iyisi güzelleri sizlere inşallah :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım. bi daha gidersen benim cbf 150 ( gri) e selam söylersin. :)))))))))))

@mete abi
Sorma, zaten zaman yok fazla binmeye.bide yağmur tuz biber :) de abi cbr başlığında yazdım birde sana yazıyım.1 den2 ye atarken aşırı bir ses var.2 den 1 e de aynı şekilde.2 defa ışıklarda kaldım boştan 1 e atamadığım için de.debriyaj tam basılı fakat vites geçmiyor ? fazla zorlamak da istemiyorum.sence normalmidir, o gelen ses bana anormal birşey var dermiş gibi geliyor ama :( anlayamadım..

@otuzdört

Abicim onu Emrahla konuşucan artık...iki cıbırcı olarak namınız aldı yürüdü...:p

Hayırlı olsun kardeşim nice kilometrelere. Bende sana birşey sorucam bende 2011 cbr 125 almak ıstıyorum fakat o dediğin sorun nedir kafamı karıştırdı vites atarken ki ?

@mete abi

@otuzdört

vitesi 1 den 2 ye atarken tak diye bir ses mi geliyor.
yada boştan 1 e atarken tak diye bir ses ise normaldir.

vitesi 1 den 2 ye atarken tak diye bir ses mi geliyor.
yada boştan 1 e atarken tak diye bir ses ise normaldir.

Hortlatıcam ama şu ses canımı sıkmaya devam ediyor.
Bilmiyorum cbr ların özelliği güzelliğimidir ama debriyaj sıkıp 3-4-5 yaptığımda geri küçültemiyorum da vitesi.takılıyor ve illa bir debriyajı bırakmam gerekiyor.
Bazen ışıklarda 1 e atamıyorum gene takılıyor rezillik diz boyu..
Abuk sabuk durumlar var şanzumanda.
Herkez normal diyor ama ankarada işi bilen birisi varsa bir dinletmek istiyorum.
Servis normal normal diyip yolluyor..

ben derim ki normal...ama 2 3 binden sonra kendini bulacak...1000 bakımını yaptırdınmı hacı...

yok daha mete abi 750 deyim :) havalar böyle giderse haftaya yaptırırım gibi ::cekic::
Yağ değişiminin de faydası olur gibi geliyor ama.Şüpheler öldürecek :farao:

ulen daha ilk yağ değişimini yaptırmamışın ki...çin malı değil ki bu hemen her şey yalama olsun...dur biraz parçalar birbirine alışsın...

Motosikleti
Hornet
ulen daha ilk yağ değişimini yaptırmamışın ki...çin malı değil ki bu hemen her şey yalama olsun...dur biraz parçalar birbirine alışsın...

İlk yağ değişimi yaptım aynalarım yalama oldu abi :mrgreen:
Garantiden değişicek..
Üstüne araba çarptı hala Opet'in sahibinin kefini bekliyorum bi 1o dk ayırsında kamera kaydını alıyım diye..
Oyalayıp duruyo..
Depoda çok belli olmıyan ufak ezik aynayı tutan yerde çatlak..Egzoz korumam çizik dolaşıyorum halen..
Motoruma çarpan adamı şikayet edemiyorum bi kayıt yüzünden..
Bi kaç polis tanıdığa gittim elindeki plaka ile bişey kanıtlıyamazsın dedi..Adam tamponla motorun tekere dokunmuş,yan yatırıp kaçmış gitmiş..1o gün oldu adamın arabada çizik dahi yoktur ben şimdi kimi nasıl inandırıyım o kamera kaydı olmadan..
Giren yine bize girdi pırasayı tuttuk tabiri caisse..
Ama mutluyum..Allah Üzerinde iken kaza bela vermesin..
Saygılar,sevgiler abi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar