Sonunda bir motosikletim olabildi..

Eveeett.. Sonunda bir motosiklet sahibi olabildim.. Hemen hemen hiç tecrübem olmamasına rağmen o kadar hevesli gördülerki beni bir arkadaşım FZ6 Fazer hediye etti bana..Valla hediye etti.. Şimdilik sadece evin önünde üst sokak alt sokak kullanabiliyorum.. İnşallah iyi bir eğitim aldıktan sonra İstanbul sokaklarına doğru yayılmaya başlarım.. Ki nereden eğitim alacağıma da tam karar vermiş değilim.. Bir usta Perşembe ve Cuma günü birebir eğitim sözü verdi bana.. İnşallah iyice öğreneceğiz bu işi..

şu hediye eden arkadaşınla benide tanıştırır mısın :queen: çok dikkatli ol.ciddi bir makinedir

hayırlı olsun... bu arkadaşınla beni bi ara tanıştırsana bi fazer da biz kaparız belki :p

eheuehe benide tanıştr valla fazerim var ama olsun :D

hayırlı olsun kazası sürüşler :)

Kesinlikle biliyorum.. Ama bu konuda bilinçli bir kullanıcı adayıyım.. Eğitim Şart.. Ama sabırlıyım.. desem de bir an önce kullanmaya başlasam iyi olur.. Tecrübeli kullacıları görünce içim gidiyor valla..

Eveeett.. Sonunda bir motosiklet sahibi olabildim.. Hemen hemen hiç tecrübem olmamasına rağmen o kadar hevesli gördülerki beni bir arkadaşım FZ6 Fazer hediye etti bana..Valla hediye etti.. Şimdilik sadece evin önünde üst sokak alt sokak kullanabiliyorum.. İnşallah iyi bir eğitim aldıktan sonra İstanbul sokaklarına doğru yayılmaya başlarım.. Ki nereden eğitim alacağıma da tam karar vermiş değilim.. Bir usta Perşembe ve Cuma günü birebir eğitim sözü verdi bana.. İnşallah iyice öğreneceğiz bu işi..
wwwaaauuwww.:cyclopsan :cyclopsan

Fazer..hediye..Arkadaş...:cyclopsan

Valla Tv şakası diyecem ama forumdayız..:p

Hayırlı olsun kardeşim..Valla eli öpülecek bir arkadaşmış..:cat:

hediyeye bak ee para bol olunca....:pbir bizim arkadsimiz olmadi bole ya neysed hayirli olsun:)

Tabi hediye dediysek de iş de yapıyoruz arkadaşla.. Şimdilik bir şey demiyor ama kesin çıkarır bi yerden o..

Öyle arkadaşa can kurban.:cherry:Hayırlı olsun ne diyelim.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

tecrübesiz ve hevesli birine böyle bi makine hediye ediyosa kesin arkadaşın senden kurtulmak istiyodur. bence dikkatli ol :queen:
hayırlı olsun korumalıklarını ihmal etme :cat:

Eğitim konusunda bir yardım önerebilir misiniz.. Sizi uzun zamandır takip ediyorum.. Maaşallah motosiklet konusunu yemiş yutmuş ve aşmışsınız.. Sizlerden bu konuda öneri alabilirsem çok sevinirim.. Bire bir özel ders mi, toplu eğitim mi, Fazer la eğitim mi, yoksa 125 lik motorlarla mı eğitim alsam.. Sizin fikirleriniz çok önemli benim için..

tecrübesiz ve hevesli birine böyle bi makine hediye ediyosa kesin arkadaşın senden kurtulmak istiyodur. bence dikkatli ol :queen:
hayırlı olsun korumalıklarını ihmal etme :cat:

Bak bunu hiç düşünmemiştim.. :pr: Tüm korumalıklar hassasiyetle mevcut tabi ki..

Son düzenleme:
Walla hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Resimlerini gönder o mutlu yüz ifadesini görmek isterim

abi adresi ver hiç dert etme, tatilde yanındayım.. ben öğretirim sana :)

Walla hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Resimlerini gönder o mutlu yüz ifadesini görmek isterim

İşte onu arıyorum ben de.. Resimleri nasıl yükleyeceğimi bulursam inşallah hemen göndereceğim..:silent: Ama bulamıyorum.. Yüz ifadem de biraz korku ifadesi mevcut ama..

Vay be hediyeye bak.Aman kardeşim DİKKAT et demeye gerek yok ama sen yinede dikkat et göze ve söze gelme...

Bana H harfi hediye eden bi arkadaşım bile olmadı bee:queen: Aranızdaki dostluk hiç bitmez inşşş:cherry: hayırlı olsun da ilk moto tecrübenizse bu fz ile başlamanız tehlikeli olur bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar