- Konu Yazar
abi bende bugun kaza raporu aldım... fotokopi çektirdiler birsürü ondan sora evraklarla servise git onalr halelder dedi
teşekkürler dostum bilgilendirmen çok iyi oldu.sağolasın:cat::cat:
abi bende bugun kaza raporu aldım... fotokopi çektirdiler birsürü ondan sora evraklarla servise git onalr halelder dedi
bütün aşamalarını anlatayım....teşekkürler dostum bilgilendirmen çok iyi oldu.sağolasın:cat::cat:
Geçmiş olsunnnnnn :rendeer:
bütün aşamalarını anlatayım....
ruhsat + sigorta + ehliyet fotokopisini 1 er tane çekip birbirinizle değişiyorsunuz...
ondan sonra trafikten kaza tutanığnı alıp 1 i size 1 i diğer kişiye olmak üzere 2 tane fotokopi çekiyorsunuz... ondan sonra motoru servise götürüyorsunuz.. servis kaza raporu acıyor...ondan sonra ekspertiz gelip kaza hasarına bakıp onaylıyor ve motorunuz yapılıyor.. tekrardan geçmiş olsun..bu arada % kac kusurlusunuz ?
kanka yarın mı gitcen .işlemleri yaptırmaya
sağol kardeş.ya bu hafta bu kaçıncı 3gün önce arayoldan anayola çıkan bir transit connect e çarpıyordum.dün ışıklarda bir kartal gerigeri gelip yol istiyor.bugün göstepe hastanennin orada adam yolun ortasında gerigeri geliyor bende sagından geçerken sağa dönmeye çalışıyor ve sonunda yazıcı oğlunun orada 12 vuruyorlar motora.:queen::queen:Geçmiş olsun. En büyük kazanız bu şekilde olsun.
Site garajından sokağa çıkarken yolda kimsenin olmadığını farzeden bir hödükte bana dalıyordu araba ile giderken (Allah'tan yavaştıkta paniklemedik)
Bende elimle "ne yapıyorsun" gibisinden işaret ettim ya adam hiç istifini bozmadan ilerledi! (yüzüme baktı öylece)
Yolları babasının malı zanneden herkesten korkmalı.
Motorunuza biraz daha güçlü bir korna takın. Ördek vaklaması gibi kornaları duyamaz araç sürücüleri
Belli standartlar göz önünde bulundurularak belli ses seviyesinde oluyor bizim normal kornalar ama bizim ülkemizde durum ortada!
hemide baya pahalı yaaa. depoyu nasıl yapcan 822 ytl cikti galiba
hemide baya pahalı yaaa. depoyu nasıl yapcan 822 ytl cikti galiba
sağol kardeş teşekkür ederim.inşallah en bükükkazamız bu olmuş olurBüyük geçmiş olsun..:cyclopsan
Hayırdır inşallah..Bu ne yaw.:silent:..Siteden 2 tane kaza haberi birden..r:
Neyse paşam en büyük kazan bu olsun..Allah seni sevdiklerine
bağışlasın...:rendeer:
Kaza raporunun ve belgelerinin üstüne düş..İhmal etme..:wiinkk:
sağol teşekkürler.evet parçalar biraz pahalı. jantın fiyatını bulamadım henüz.Geçmiş olsun .CBRın parçaları biraz pahalıdır.r:
deponun suyumu çıktı. delik değil henüz kaçak yoksa devam yola:queen::queen::queen:hemide baya pahalı yaaa. depoyu nasıl yapcan 822 ytl cikti galiba
kardeşim onla geçmiş olsun
ben her hafta ortalam 3 -4 kez bu durumlarla karşılaşıom ama çok şükür adam bana çarpmadan ben burdayım olayını iletiyorum bi şekilde iletemezsem durum senin gibi olur.
inşallah bu son olur
pardon adamın kaskosu vardı dimi:cat::cat: