vayyyyyy demak buralarda dedikodumuzu yapıyon hemi...üzdün bizi dişicim...![]()
Sendende hiçbirşet kaçmıyor Mete abim :queen:
vayyyyyy demak buralarda dedikodumuzu yapıyon hemi...üzdün bizi dişicim...![]()
@ Erudite
Sözlerine kesinlikle katılıyorum. Su anda race tarzı ya F ya RR bakıyorum 600cc klasmanında. Bundan bahsettigim çevrem ise :cyclopsan sen delirdinmi manyakmısın o makinaların ne kadar agresif ve hızlı bir yapıda oldugunu biliyormusun gibi laflarla direk kapatmaya ve caydırmaya calısıyorlar. Benim amacım ise evet makinanın karakterinin bu oldugunu biliyorum lakin ben buna ölene kadar binmek istiyorum ölmek icin degil ki...
Bunun icinde yani motorun uzun ömürlü olması icinde tercihim sitedeki arkadasların tecrubeleri uzerine honda olacak. ve ben o race makinaya 5-10 sene aralıgında binmek istiyorum. Sattıgım racer 200 ile istedigim zaman istedigim aralıklardan kacmak icin yeterince hız ve tork yoktu. Ama dusundugum makinalarda ise cok rahat hemde redline a girmeksizin. Ha icinden yarın birgun goruruz senide senmi onu kullanacaksın o mu seni kullanacak gibi sesler gecebilir. Ama insallah ben onu kullanacagım. Cunki motosiklet benim icin bir arac hayatımda daha ileri bir duyguya sahip degil. Ne hız tutkusu nede büyük bir aşk. Sadece ama sadece bir arac.
600RR dan da aracmı olur demeyin bence mukemmel bir arac olur. İstediginiz torku istediginiz anda yakalayabileceginiz bir arac hemde.
Belki cok sacma gelebilir (cunki ben hiç görmedim kış mevsiminda race e binen) kışın dahi kullanmayı dusunuyorum.
Gençler,yaşım 43 uzun yıllardır motor kullanırım.Bende sizler gibi hız merakı yaşadım ama yıllar önce çevremde yaşananlar beni motordan bile soğuttu.Şimdi vespa ya biniyorum.Sizlere akıl vermek yada nasihat etmek istemiyorum.Ama anneniz,babanız,karınız belki sevgiliniz,belki çocuklarınız var.Lütfen onları düşünün ve sabah sağlam çıktığınız eve acı haber gelmesin..Hızın sonu yok hele iki tekerde garantiside yok.Yollarımız malum.Hepinize motosiklet tutkusunun sağlık ve mutluluk dolu uzun bir yaşamı renklendiren bir hobi olmasını diliyorum.Kalın sağlıcakla...
öpsün seni Mete abin..senide ibretle takip ediyoruz gardaş...diyozki arkadaşımız neler düşünüyor böyle...bak şehiriçinde SS eziyet verir...benden söylemesi...çalışan biri isen günlük kullanıma müsait değildir...he sabah evden işe gidip akşamda eve dönüyorsan tamam...ama belli bi zaman diliminden sonra bedenin bu stresi kullanım zorluğunu taşıyamaz...nefret edersin...
söylemek istemezdim ama oale: içine girmiş... vesveseyi almışın abicim sen...
Evet bence de çok haklısın.. Bir de 150 lik çinli motorlarıyla 120 yapmaya çalışmıyorlar mı .. :mrgreen: Çok komik.. :mrgreen:
benim gt 250r 150-160a kadar cok rahat amaaaaaa 182de gordum pek rahat deildi motor. haliyle bende pek rahat deildim. sonra bir 600f kullanma sansını buldum inince ''kardeşim 160km/h buymuş"" dediydimmm o motorda 240a kadar çok rahattı, bigünde rrr bulup 290ı denemek istiorum hayırlısı :queen:
Evet bence de çok haklısın.. Bir de 150 lik çinli motorlarıyla 120 yapmaya çalışmıyorlar mı .. :mrgreen: Çok komik.. :mrgreen:
Evet 180 çok rahatsız ediyor......Biraz daha üstüne çıksaydın...200 falan daha rahat giderdi......180 zaten nedir ki?.....
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
180 km/h şuan istanbul trafiğinde pek çok 4 tekerin yaklaşık 20 saniyede cıkamayacağı bir hızdır ki genelde istanbul şehir icindeki otobanlarda ortalama hız seyri 120-130dur +50km/h ile yanlarından, aralarından, sağlarından sollarından iki sn de gecersin ki bu çok zevklidir (((yani benim açımdan Zevkliii))) ben son 182 gördüm inş hafif bir rampada 200ü görürüm :queen:
öle deme
moktan bi motorla yapınca insanın hoşuna giidiyo
tabiki garip ve tehlikeli:cat: