Solo olarak MARMARA gezisi

Uzun zamandır,işlerimin yoğunluğu ve bu yoğunluğun getirdiği stres ve sıkıntıdan bunalmıştım...

Bu hafta havaların iyi olmasından da faydalanıp şöyle kurtlarımı döküp,sıkıntı ve stresten uzaklaşmak için İstanbul dan başlayıp Bursa,Çanakkale Tekirdağ ve tekrar İstanbulda sona erecek bir gezi yapmaya karar verdim...Bu bahane ile hem uzun zamandır görmediğim memleketimi görme fırsatını da bulacaktım..

Tek başına olmanın tek dezavantajı resim çekmek,bunun sıkıntısını yaşadım,buyrun amatörcede olsa çektiğim resimler....

Eski hisardan Topçular Yalova istikametine Feribot ile geçerken

Kıyıdan yavaş yavaş uzaklaşıyoruz,içimde ailem ve kızımdan uzaklaşmanın burukluğu,bir yandada uzaklara gitmenin ve yol yapmanın dayanılmaz heyecanı var

Hava ve yol okadar güzelki sürüşün zevkini doya doya çıkartıyorum,Orhangazi girişi

Bursa çevre yolundayım istikamet Karacabey,Bandırma üzerinden Biga

Karacabey de çok eski bir dostum ile görüştükten sonra Uluabat ta çay molası

Buradan sonra Fotograf çekemedim,inanılmaz bir sis başladı Karacabey çıkışında ve Edincik e kadar inanılmaz bir sis vardı.

Cumartesi ve Pazar günü Bigada eski dost ve arkadaşlarımı ziyaret ettim,o gün Ümmet ağabey ve arkadaşları Trakya üzerinden Çanakkale yi gezmişler ve Biga bandırma üzerinden İstanbula dönerlerken sağolsunlar beni kırmayıp kısada olsa ziyaretime geldiler,burada hepinizin huzurunda kendilerine tekrar teşekkür ediyorum...

Ümmet ağabey ve ekibi Biga girişinde,kendilerini karşıladım

Ve nihayet Biga daki ziyaret ve dinlenme sonrası gezimin geri kalan bölümü Çanakkale,Tekirdağ üzerinden İstanbul seyahat hazırlıkları,sabah evin bahçesinde

Ve yola çıkmadan önceki son Pozumuz:)

Çanakkale MT den Yanar17 Sebahattin hocam ve Mutto Muhittin kardeşimi ziyaret edip,onlar ile şahsen tanışma fırsatını yakaladım,bana göstermiş oldukları misafir perverlikve sıcak ilgileri için çok teşekkür ediyorum

Çanakkale den Kilitbahir e geçerken

Sonrasında uzun bir yolculuk yapıp hiçbir yerde durmadan Tekirdağ çıkışın da bir mola verdim,tuvalet ve su ihtiyacım için

Ve nihayet öğleden sonra İstanbula evime kavuştum.. Benim için gerçekten çok güzel geçen bir seyahat oldu,eski günlerim aklıma geldi,herne kadar gezi resimlerim ve anlatımlarım eksik ve acemice olsada bunları sizler ile paylaştığım için mutluyum..

Ve sunu anladımki her nereye gidersek gidelim,iki tekere gönül vermiş okadar çok insan varki,ayrıca yine nerede olursa olsun karşımıza bize yardımcı olacak kucak açacak MT dostları ve üyeleri var bu beni çok mutlu etti...Bir gün hepimizin hayallerindeki Motosiklete ve hayallerine kavuşması dileği ile....

Son düzenleme:
bu yaz bende yapacam arkadaş böyle bir gezi

eline tekerine sağlık,resimler gözüküyor:rendeer:

Yeni gezilerinizin devamını dilerim..
PAYLAŞIMINIZ için teşekkürler...
Fotoğraflar ve anlatım için de teşekkürler....

gezi rotasını saat yönü tersine yapsaydınız, köprü parası vermezdiniz :)
güzel gezi. tebrikler.:cat:

emeğine yüreğine deklanşörüne tekerine sağlık.
walla bu gezi fotoğraflarını gördükce içim hop hop ediyo bigüzel imreniyorum:)
nezaman şöyle vurup yollara salına salına uzun yol yapıcam hayalini kuruyorum paylaşımın için teşekkürler tekerin düz bassın

slm keşke orhangaziye gelmişken iznike de uğrasaydın olsun çok güzel bir gezi olmuş:)

yalovadan geçiyorsun ve bizim haberimiz yok:salut: darıldım valla.ayrıca yanılmıyorsam sendede göçmenlik vardı.bulgaristan mt'de yazını okumuştum yanılmıyorsam..hiç gelmiyorsun.2.kez darıldım şimdi :pr:

Yeni gezilerinizin devamını dilerim..
PAYLAŞIMINIZ için teşekkürler...
Fotoğraflar ve anlatım için de teşekkürler....

Ben Teşekkür ederim.Daha iyi resimler çekeriz inşallah

gezi rotasını saat yönü tersine yapsaydınız, köprü parası vermezdiniz :)
güzel gezi. tebrikler.:cat:

Onu akıl edemedim,bir dahaki gezide dikkat ederim:)

emeğine yüreğine deklanşörüne tekerine sağlık.
walla bu gezi fotoğraflarını gördükce içim hop hop ediyo bigüzel imreniyorum:)
nezaman şöyle vurup yollara salına salına uzun yol yapıcam hayalini kuruyorum paylaşımın için teşekkürler tekerin düz bassın

Umarım enkısa zamanda sende hayalini gerçekleştirirsin

slm keşke orhangaziye gelmişken iznike de uğrasaydın olsun çok güzel bir gezi olmuş:)

Aklımdan da geçmedi değil ama fazla zamanım olmadığı için iznik e uğrayamadım,inşallah başka bir sefer:pale:

yalovadan geçiyorsun ve bizim haberimiz yok:salut: darıldım valla.ayrıca yanılmıyorsam sendede göçmenlik vardı.bulgaristan mt'de yazını okumuştum yanılmıyorsam..hiç gelmiyorsun.2.kez darıldım şimdi :pr:

Doğru,Bulgaristan MT ye de yazmıştım,bizim ki çok eski 1878 osmanlı rus harbinde gelmişler

Yalova yada girmedim hiç hatırlarsan geçen hafta sabah hava yağışlı idi,yağarmı yağmazmı ikileminde kaldım vaz geçtim.Hatta yürüyen köşk ü çok merak ediyorum,görmek istedim fakat malum hava beni korkuttu,İstanbula geldiğinde ben seni beklerim Pendik teyim,bağırsan duyarım:p

Son düzenleme:
Doğru,Bulgaristan MT ye de yazmıştım,bizim ki çok eski 1878 osmanlı rus harbinde gelmişler

Yalova yada girmedim hiç hatırlarsan geçen hafta sabah hava yağışlı idi,yağarmı yağmazmı ikileminde kaldım vaz geçtim.Hatta yürüyen köşk ü çok merak ediyorum,görmek istedim fakat malum hava beni korkuttu,İstanbula geldiğinde ben seni beklerim Pendik teyim,bağırsan duyarım:p

resimlerde topçular feribotunu ve orhangazi girişini gördüm.yalova dörtyoldan geçmişsin.oda yalova içi sayılır.ben seni karşılardım orda.bulgaristan mt'ye tekrardan bekliyoruz...pendik demek.ben fuara giderken pendik feribotu ile gelmeyi düşünüyorum.eğer uyarsa pazar günü fuara beraber gidelim.hem yoluda çok iyi bilmiyorum.hem tanışmış oluruz hemde bana rehberlik yaparsın :p

Güzel gezi.Paylaşıma tşk.ler.Yolunuz herdaim açık olsun.

güzel gezi tek başına ancak bu kadar olur,tekerine emeğine sağlık

gercektan youn bir is ve strestan uzak kalmak icin en guzel yollarından birtanesi boyle gezi,guzel gezi olmus

böyle gezileri gördükçe insanın gezesi geliyor :)Yazın umarım bizede kısmet olur böyle bir gezi.Toplam kaç km yol yaptınız ve ortalma süratiniz nedir? :)Ayrıntıyamı indim nedir :p

güzel makina güzel poroce..tebrikler...yaz geldi fıkır fıkırız vallahi hepimiz...:p

Eline emeğine sağlık. Paylaşımlar için teşekkürler güzel gezi olmuş...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar