slm

arkadaslar ben foruma yeni uye oldum bi kac yazi okudum ama hepsi genelde kiyaslama ben hyosung gt 250r almak istiyorum bana bu motoru kullanmis yada bilgisi olan arkadaslar bilgi verebilirmi acaba?? ne kadar yakiyor 100kmde?max hiz nedir?ikinci el fiyatlari nedir?(onumuzdeki yaza alicam ama simdiden aramaya baslamak iStedim ilk gorduumu almak istemiyorum)parcalari bulmak zormudur?yuksek hizlarda titreme ne durumdadir?simdiden tesekkur ederim arkadaslar...

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sitede yanlız_kurt,kelleci ve okan_style dan bilgi alabilirsin hepsi bu motorları kullanmıs kişilerdir.

hoşgeldin.
Motosiklet modelleri kısmında gt250R ile iligili başlık var, sorduklarının hepsi tartışılmıştır orada..

Oncelıkle hos geldın arkadasım.İstedıgın bılgılerı vermek kolay ama once su soruyu sormak lazım sana daha once motosiklet kullandınmı veya ne kadar suredır ne tarz bır motosıklet kullandın?Almayı dusundugun motor 250 cc 29 beygır baslangıc motoru olarak gorulsede ıvmelenmesı yol tutusu kendıne gore ve dıger baslangıc olarak kullanılan çin motorlarından (çin motorlarını kucumsedıgım sanılmasın ılk motorum çin malıydı) cok daha serıdır.Kullanması ve tecrubesı olmayan bır kısı ıcın trafıkte zorluklara sebeb olur...
Sımdı sorularına gelelım benım motorum km'de 130 ykr. yakıyor.Yedek parca konusunda su ana kadar sadece yag fıltresıne ıhtıyacım oldu onuda hıc aramadım suzuklı an 125 fıltresı bırebır aynı ve japon malı oldugu ıcın gıttım onu aldım taktım.(25 ytl) Ama st&kanunı'de sıtesı uzerınden yedek parca satısı yapıyor.Sorun yok dıger arkadaslardan bılıyorum oradan parca temın eden oldu sorun yasamadı fıyatlarıda makul ve uygun.Max hızı demıssın oda 170 redlıne gırerek ben daha 150 km ustune cıkmadım.9000 devırde 150 km goruyor ama ben genelde sehır ıcı cevre yolunda 120/130 km hızla gıdıyorum gayet yeterlı gelıyor hızı tıreme demıssın vıbrasyonu 5000 devıre kadar tum hyosung modellerınde var ama oyle takır takır deıl hafıfı bır kaıncalanma gıbı zaten yola cıktıgında ortalama 6500/7000 devır gıdıyorsunkı kalkıs esnasındakı o tıtreme sorun olmuyor.Ortalama temız bır hyosung ıkıncı el 5500/6500 ytl bulabılırsın su an ıcın...

hosbulduk arkadaslar yalniz_kurt cok saol bilgiler icin daha once cbr 125 kullandim vitesli olarak ama bunun yani sira bazen arkadaslarin motorlarini kullandigimda oldu...tekrar cok saol

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben foruma yeni uye oldum bi kac yazi okudum ama hepsi genelde kiyaslama ben hyosung gt 250r almak istiyorum bana bu motoru kullanmis yada bilgisi olan arkadaslar bilgi verebilirmi acaba?? ne kadar yakiyor 100kmde?max hiz nedir?ikinci el fiyatlari nedir?(onumuzdeki yaza alicam ama simdiden aramaya baslamak iStedim ilk gorduumu almak istemiyorum)parcalari bulmak zormudur?yuksek hizlarda titreme ne durumdadir?simdiden tesekkur ederim arkadaslar...

hoşgeldin... yalnız_kurt açıklamış sanada okumak kalıyor:rendeer::rendeer:

hosbulduk arkadaslar yalniz_kurt cok saol bilgiler icin daha once cbr 125 kullandim vitesli olarak ama bunun yani sira bazen arkadaslarin motorlarini kullandigimda oldu...tekrar cok saol

Onemlı deıl elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım sorularında.Daha once tarz olarak aynı tarzda olan cbr kullanmıs olman hyoyu kullanmakta zorlanmayacagın demek olur zaten onu sormamın sebebı genelde bu sıteye hıc tecrubesı olmadan gırıp vıteslı yada buyuk hacım motor kullanmak ısteyenlerın olmasıdır.Dah once 125 kulklanmıs bırı olarak cok rahat bır sekılde 250 lik hyoyu kullanabılırsın.Ben motorumu cok sewıyorum ve buyuk zewk alıyorum onu kullanırken ama ılk yazımdada belırttıgım gıbı bu motor hız ıcın deıl arkadasım 170 km max hızı var ve bunu redlıne gırerek ulasır uzun sure redlıne gırmek bu motorlarda krank kırma sorunlarına neden oluyor.Max guven ıcınde gıdecegın hız 150 km hızdır.Bunu unutma lutfen.Umarım en kısa zamanda sende ıstedıgın motosıklete kavusursun...

SAolasin yalniz_kurt ya bazilari hic kullanmadan deniyo buyuk ve viteslileri o zaman cok zor olur ama iste bi anda arkadas cevrelerine hava atma durumu fln warya napcaksn onlar zaten motor asigi adamlarddeil onlar genelde hava atmak isteyen adamlar

hosgeldin bilader ancak inmisin cinmisin bi kendini tanıt istersen, emin ol ihtiyacın olan ve motorla alakalı herrseyi bulacaksın burada, tekrar hosgeldin....

adim ayberk :D su an aSlnda yurt disinda yasiorum ama buraya sadece liseyi bitirmek icin geldim izmirde oturuodum liseden Sora geri izmire donucem 2009 yazinda almayi dusunuoyorum gt250 yi boyle yane :D ya baya baktim zaten forum fln super her konuda her motorla ilgili bilgiler war ama gt250yle ilgili baktiklarim hep gt 250 mi yokSA baska bi motormu fln yane iki motoru karsilarstrma seklinde oldugundan boyle bi topic actm:D

adim ayberk :D su an aSlnda yurt disinda yasiorum ama buraya sadece liseyi bitirmek icin geldim izmirde oturuodum liseden Sora geri izmire donucem 2009 yazinda almayi dusunuoyorum gt250 yi boyle yane :D ya baya baktim zaten forum fln super her konuda her motorla ilgili bilgiler war ama gt250yle ilgili baktiklarim hep gt 250 mi yokSA baska bi motormu fln yane iki motoru karsilarstrma seklinde oldugundan boyle bi topic actm:D

teşekkürler ayberk, eğitiminde de Allah yardımcın olsun inşallah, başarılar...

eyw :D ya bu baktigim topiclerde birisi 91 liyim a2 ehliyetim war fln yazmis o nasil oluo trdeki ehliyet sistemini bi aciklarmisiniz bana biraz:D???

aramıza hoşgeldin :rendeer: şimdiden alacağın motor için hayırlı olsun, korumalarını lütfen unutma :cat:

hangi ay olduguda önemli galiba, yaş 25 e geldi yeni alıom daha o yüzden o ince hesaplardan anlamam :D

ya aSlinda bildigim kadariyla arabada18den gun alinca weriyolar yane kursa girebiliyosun motordada oyleyse bu yaz illegallikten kurtulurum:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar