Skullhunter'in Düğün ResimLeri ve YorumLarı

ehuehe hızlı çalış lem alper tim :p

birazdan yanındayım kanka haberin ola yameğe gelicemm bi sofra kurarsın heralde :cherry:

Super Moderator
ehuehe hızlı çalış lem alper tim :p

birazdan yanındayım kanka haberin ola yameğe gelicemm bi sofra kurarsın heralde :cherry:

ben resim yükledikçe altına biri bi yorum yazmadan diğerlerini yollamıcam:queen:
gel hazırlarız bişiler:bounce:

resimlerin dewamı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malum bizim de düğün telaşından ve iş temposundan ne kadar istesek de kısmet olmadı nikaha gitmek malesef :pale: Zaten imkanı olan arkadaşlar mutlaka gitmişlerdir ben MT üyelerinin samimiyetsiz insanlar olduğuna pek inanmak istemiyorum açıkçası.. Erhan ve Damla kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum darısı başımıza darısı başınıza :rendeer:

YENİ EVLİ ÇİFTİMİZE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM bizim evede bekleirz .. gkn la size yemek yaptık :queen::queen::queen:

bu mudur ? BUDUR :cherry:
nihayet yani... paylaşım için teşekkür.. erhan ve damlaya mutluluklar...

resimler için teşk.alper çok güsel yeni evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar allah bir yastıkta kocatsın

ibrahim sayz : yaeeavvv bak bir bir süylüyorum ... burdan çıkalım .. lastik yakacam .. teker yapacam stopie bile deniyecem ... ..

- abi sen motorla gelmedin ki ??*??

ibo : dogruya o zman .. hee onu dişyorum bende .... xenon var .... yeni lastik ... balata ön arka sıfır . yag da filitrede degişti . çok muayyer yani görülmeye deger..

- abi gene yanlış konu ???? !!!!^++%&@

ibo : yaw kafam karıştı ne anlatıyodum ben .. olmaski boyle .. peynire zam.. ekmege zam suya zam .. benzine zam.. nereye kadar boyle ....

- abi sen bi hava alsana iyi gelir ...

ibo : lastik havalarım 36 ön 40 arka .................

evli çifte bi ömür boyu mutluluklar diliyorum.

loft bu özel link konusunda söylemek istediğim çok şey var ama neyse senin yaptığının motor kardeşliğiyle alakası yok bence bundan sonrada herkez seninki gibi yapsın o zaman buluşmalara gelenler resimleri görebilsin sitede tam bi guruplaşma yaşansın istediğiniz buysa eyvallah :farao::farao:

peki link olayı şaka diyelim ya söyledikleri bi bayan şu saatte şurda buluşalım dese 50 kişi gidermiş bu tür konuşmaları bu siteye yakıştıramadım ben nice anlamlı buluşmalarını gördük bu sitenin 29 ekim gibi :farao:

sanane kardeşim sanamı hesap vericem ben istediğim gibi öterim istediğim gibi konuşurum.. Beğenmiyorsan çıkarsın başLıktan okumazsın msjları olur biter..

bagı bahçeyi . tarladaki traktörü .. ahırdaki ineği ... evdeki karıyı.. sattım Q7 aldım ....

niye .. jeep seviyorum ben .. boyle aliim süzliim geziim . budur olayım .. hayat bana çok acı yaklaştı zamanında .. küçükken dedemle tarlaya gidiyorduk .. traktörle ....oyle o zmanlar curise control .. tam bagımsız süspansiyonlar ,, kızaklamayan kanallı lastikler, abs,eds,bss,tsk,bjk,tjk,tbmm,imkb, geniş iç hacim , klima, airbag, açılır tavan, 4 çeker .. hep içimde kaldı ..

şimdi aldım da nolldu .. tarla yok bag bahçe yok ,, ahırdaki sarıkız yok ,, evdeki aykız yok ,, ,, neyim var Q7

şu aralar dügünden dügüne gelin arbası işine girdim .. çok yanlızım ... radyatör suyuyla yıkandım... iki koltuk arasında yattım ..

alper_tim bir ekledin pir ekledin. Devamınıda bekliyoruz. :cherry:

Paylaşım için tşk:p

Teşekkürler Alper_tim ...
Fotoğraflar çok güzel Tıpkı sizler gibi...
eline emeğine sağlık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
erhancık hayırlı uğurlu olsun ALLAH bir yastıkta kocatsın bende bu ayın 23 ünde evlendim yeni evli çiftlere hayırlı olsun benimki sade bir tören oldu senin gibi cafcaflı olmsaını bende çok isterdim ama ne yapalım senin kadar sevenimiz yokki neyse boşwer benim dertlerimle senin mutluluğunu bozmayayım ALLAH' a emanet olun bir yastıkta kocayın darısı bekar olan kardeşlerimizin başına..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar