suyla alakalı sorunları yok suyuda bizden ucuza kullanıyorlardır hem sudan da (çöp vergisi) almıyorlardır![]()
Almıyorlar, tüm sağlık ve eğitim hizmetleri bedava ayrıca adamlarda. Şehir içi telefon konuşmaları bedava, şehirler arası ücretli. Ne güzel di mi ?
benzindeki bu politika kaç yıldır var? kaç yıldır 1 numeroyuz?
not: net bilgi veriniz!
hayaldi gerçek oldu varmış böyle bir rüya ülker:
Bence bı vidanjor falan ayarlayıp gidelimBurdan venezuella kaç km hocam.5-6 arkadaş birleşip bahçe hortumuyla bile benzin getirsek 2 ay sonra kendini amorti edecek gibi duruyor.Haksızmıyım?
Kurbanlık kuzu gibi bekleriz biz böyle...Adam 7 sülalesine uzay mekiği alana kadar yolu var bu işin.Hedef...
şu ülkenin başına ben herşeyimden vazgeçip sizin için burdayım diyecek ve dediğini de yapacak normal müdür maaşı ile çalışacak bir adam çıksın o adam için canımı bile vericem..ulan başa kim gelse önce kendi cebini sonra sülalesinin cebini dolduruyor. ne zaman yolda bir makam aracı görsem .................(çok büyük küfür ettim) içinde bir lavuk suratında ben ağayım ifadesi ve direksiyonu göbeği ile çeviren bir tipte varsa yakasım geliyor o aracı.
benzindeki bu politika kaç yıldır var? kaç yıldır 1 numeroyuz?
not: net bilgi veriniz!
bir yanlışın devam ettirildiği muhakkak.Kac yildir birinci oldugumuzdan ziyade, hala bu sorunun cozulememis olmasidir asli mesele. Oncekilerin yaptigi yanlisi devam ettirenin,ne farki kalir oncekilerden.
Kac yildir birinci oldugumuzdan ziyade, hala bu sorunun cozulememis olmasidir asli mesele. Oncekilerin yaptigi yanlisi devam ettirenin,ne farki kalir oncekilerden.
bağamı taş atıyoniktidardaki parti değişirse benzinin 1 liraya düşeceğini düşünenlerle politika konuşmuyorum. yoğusa asaplarım bozuluyor
imf'den bahseden yok hiç.
sahi medyada da çıkmıyor imf haberleri epeydir.
nolduki?
samanyolu tv ayna programının Venezüella gezisinden bir yazı kendi sitesinden.
Dünyanın en pahalı benzini Türkiyede. Peki en ucuzu nerede?
En ucuzu da Venezüellada. 1 depo benzin yaklaşık olarak 1 Türk Lirasına doluyor bu ülkede. Dizel ise hiç satılmıyor. Benzin istasyonuna gelen müşteriler araçlarının depolarını ağzına kadar dolduruyorlar. Benzinin sudanucuz olduğu bir ülke Venezüella. Yarım litre su tam olarak 38 litre benzine denk geliyor.
bağamı taş atıyonpolitik işlerden çakmam ben...