Bu ülkede;
Tüm doktorlar paragöz,
Tüm askerler zorba,
Tüm polisler artist,
Tüm memurlar rüşvetçi...
Tüm öğretmenler beceriksiz,
Tüm işçiler yan gelip yatan işini bilen,
Tüm esnaf üç kağıtçı,
Tüm öğrenciler işgüzar siyaset budalası.
Merak ediyorum bu lafları eden ve genelleme yapan insanlar kendilerinin de genellemeler içinde bir küfüre harman edildiğinin farkındalar mı?
Bu genellemeler sonucunda memlekette temiz insan bırakmadık.
Bu olayda olayın detayını bilmiyoruz
hadi diyelim yüzde yüz polis suçlu olsun
o zaman bile tüm polisleri yaftalamak ne kadar doğru?
Bir kaç olumsuz örneği eleştirenlere lafım yok
AMA
Tüm polis camiasına laf edenlere ettiği lafları 3 amcam 3 dayım ve bir de kendi adıma
7 kat iade ediyorum kötü sözlerinizi ve acımasız eleştirilerinizi...
Bu ülkede;
Tüm doktorlar paragöz,
Tüm askerler zorba,
Tüm polisler artist,
Tüm memurlar rüşvetçi...
Tüm öğretmenler beceriksiz,
Tüm işçiler yan gelip yatan işini bilen,
Tüm esnaf üç kağıtçı,
Tüm öğrenciler işgüzar siyaset budalası.
Merak ediyorum bu lafları eden ve genelleme yapan insanlar kendilerinin de genellemeler içinde bir küfüre harman edildiğinin farkındalar mı?
Bu genellemeler sonucunda memlekette temiz insan bırakmadık.
Bu olayda olayın detayını bilmiyoruz
hadi diyelim yüzde yüz polis suçlu olsun
o zaman bile tüm polisleri yaftalamak ne kadar doğru?
Bir kaç olumsuz örneği eleştirenlere lafım yok
AMA
Tüm polis camiasına laf edenlere ettiği lafları 3 amcam 3 dayım ve bir de kendi adıma
7 kat iade ediyorum kötü sözlerinizi ve acımasız eleştirilerinizi...
Ben burada eleştiriye karşı değilim eğer suçlu polis ise normal bir vatandaştan daha ağır cezalandırılsa bile söz söylemem.arkadaşım ben de bir devlet memuruyum ama memurlara rüşvetçi, yan gelip yatıyorlar dendiğinde üstüme alınmıyorum. bu kadar pisliğin içinde eğer istisna olduğunu düşünüyorsan veya tanıdığın istisnalar varsa üstüne alınacak bir durum yok. ahlak erdem değil olması gereken bir şeydir. ahlaklıyım diye övünülmez. ama hakikaten eleştirel bakarsan bu kadar insanın bu mesleğe neden böyle yaklaştığını görürsün. en ufak bir hatayı bile affetmemesi gereken bir meslekken külliyen pisliğe batmış. gel de çık işin içinden.
Dr.MZÇ
Biraz boş konuşuyon farkındamısın
Bu ülkede polisin kime ne yararı olmuş dayak atmakdan ,jop vurmakdan, biber gazı sıkmakdan ,Adam dövmekden başka
Daha bugun dibimizde kavga oldu büyük kavga polis tam 1 saat sonra olay bittikden sonra geldi Senin o övdüğün polisleri defalarca aramamıza rağmen
Demekki bi .oka yaramıyorlar ki bu adara insan boşuna konuşmuyo
Buda demek oluyorki sen boş konuşuyorsun
Hadi ii akşamlar polemiğe girmek istemiyorum
Ben burada eleştiriye karşı değilim eğer suçlu polis ise normal bir vatandaştan daha ağır cezalandırılsa bile söz söylemem.
Benim burada eleştirim bir meslek gurubunu tümden yermeye yönelik tutumumuz.
Genellemelerle yaşıyoruz resmen.
Yarın öğretmenler ile ilgili bir haber çıksa herkes bu sefer tüm öğretmenlere giydireceğiz.
Ben de polislerle ilgili hoş olmayan şeyler yaşadım ama sırf bir kaç şeyden tutup tüm polisleri yaftalamadım.
Doktordan azar yedim esnaftan çok kazık yedim ama o meslek gruplarındaki tüm insanları kötü ilan etmeyi doğru bulmadım.
Diyeceğim bu kadar hakim bey.
eren özer vatandaş, anladığım kadar sizde polis siniz. Bu cevabı vererek öteki kötü örnek olan polislerden ne farkınız kaldı? İşte polisin vatandaşa muamelesi. Sen kimsin? Muamelesi. Polis arkadaş biz vatandaşız. Bizim vergilerle karnını doyuruyosun. Şimdi ben soruyorum. Sen kimsin?
Toplum olarak içimizden en çürüklerin bir kısmını seçip diğer çürüklere karşı bekçi yapıyoruz.
Biraz daha uyanık ve laf yapanlarını da siyasetçi diye devlet yönetiminde görevlendiriyoruz.
Biz kim miyiz ???????
En asil mlletiz,
En çok zaferi biz kazandık,
Birimiz cihana bedel,
Dünya tuvaleti bile bizden öğrendi,
En büyük asker bizim askerimiz,
En güçlü erkek bizden çıkar,
Dişi sinekler bile bize hasta,
İnancımız bile mükemmel,
Sen neymişsin be abi.
Benim motorum senin motorunu döver.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Mehmetçik şehit anladım ama, bunlar maaş aldığı işte ölüyor şehit diyorlar aslında iş kazası, o zaman madenci de şehit sayılsın elektriğe kapılıp ölen TEDAŞ işçileride.
Ben polis değilim doktorum.
Arkadaş genellemesine karşı çıktığım için bana boş konuşuyorsun diyorsa bu ucuz eleştiridir. Sırf herkesle aynı düşünmüyorum diye boş konuşuyor olmam, farklı düşünüyor olurum. Ucuz eleştiri yapan birisine ben böyle ucuz cevap vermeyi tercih ederim.
Ben bu haltı yiyen polisler iyi polistir tüm polisler mükemmeldir demiyorum. Ama yorumlar polisler halt yemekten başka işe yaramaz söylemleriyle dolu;-)
Ben kim oluyorum;
Ben genelleme yapan arkadaşlara katılmayan ve fikrini savunan birisiyim.
Öldürün ama hakkımı yemeyin olur mu?
Oldum olası bunu ben de anlamamışımdır...
Şehitlik üniformaya veriliyor anlaşılan...
Hadi askerleri anladık... Vatan savunuyor..
Peki polisler vatanı kimden koruyor?..
Halktan mı?...
Bilen varsa anlatsın.....
olur. Emrin başım üstüne. Başka bi isteğiniz? Polis, doktor, yiğit arkadaş.herkes fikrini savunmakta özgürdür. Ama suçlu olan polis bile olsa savunmam ben. Vatandaşa biraz saygı. O polislerin o vatandaşı niye dövdüğünü okudunmu yukarda? Daha ne diyeyim?Ben polis değilim doktorum.
Arkadaş genellemesine karşı çıktığım için bana boş konuşuyorsun diyorsa bu ucuz eleştiridir. Sırf herkesle aynı düşünmüyorum diye boş konuşuyor olmam, farklı düşünüyor olurum. Ucuz eleştiri yapan birisine ben böyle ucuz cevap vermeyi tercih ederim.
Ben bu haltı yiyen polisler iyi polistir tüm polisler mükemmeldir demiyorum. Ama yorumlar polisler halt yemekten başka işe yaramaz söylemleriyle dolu;-)
Ben kim oluyorum;
Ben genelleme yapan arkadaşlara katılmayan ve fikrini savunan birisiyim.
Öldürün ama hakkımı yemeyin olur mu?
Kusura bakma Bende biraz set çıktım ama elde değil çok sinirlendim gerçekden bu polislerin yaptığına tekrardan özür diliyorumSevgili eren özer
Bence de işini adam gibi yapmayanın Allah belasını versin. Sanırım artık anlaştık ;-)
Sen de benim lisanımdaki sürçmeleri affet ;-)
olur. Emrin başım üstüne. Başka bi isteğiniz? Polis, doktor, yiğit arkadaş.herkes fikrini savunmakta özgürdür. Ama suçlu olan polis bile olsa savunmam ben. Vatandaşa biraz saygı. O polislerin o vatandaşı niye dövdüğünü okudunmu yukarda? Daha ne diyeyim?