myagdi demişki:
Bizm verdiğimiz vergilerle maaş alan halkın ihtiyaçları için işe alınmıştır.Polis veya asker veya doktor veya imam olması işi kutsal felan yapmaz.Kutsal olan alın teridir,emektir.Kainatdaki herşeyi Allah yaratmış sa onun kıdemi kademesi olmaz hepsi kutsaldır.O işin ilim kısmını eğitim kısmını senden toplanan vergilerden nemalanmak için ögrenir tatbik eder hatim eder.Gerisi faso fisomu:Yani vatandaş hepsinin karşısında müşteri dir ve müşteri de onların yasalarına göre her zaman haklı ise karşı taraf hizmet sektöründe dir.Yani vatandaşın uşağı dır efendi olan halk dır.Bilgi veya güç insanlığın yararı için kullanıldıkça en saf en basit insana bile hizmet için vardır.Polis terbiyeci değildir.Ne haddine.Bu tür bir olayla karşı karşıya gelenin teke tek yakaladığında o şahışları direk öldürmesi bence hak dır.Hak etmişlerdir.İnsan oğlu ne yaptığını ancak aynı olaya maruz kalınca anlıyor.Adaleti eger böyle temsil ediyıorlarsa o zaman adil olanı hak ettiklerini vernmek lazım.Çok kızdım hiddet ve öfke doldum.İnsanlık dışı bir olay.Allah o vatandaşa sabır versin.Kimseye de böyle bir olay göstermesin.Hitlerin katliamından farklı değil.iğneyi biraz da kendimize batıralım. toplumda bu üniforma manyaklığı, avantacılık, beleşçilik ve yalakalık olduktan sonra polis d-ü-z-e-l-m-e-z. çocuğu yaşında polis memuruna veya askere iki büklüm eğilip "başkomserim", "kumandanım" diye yağ çeken, bu davranışıyla az-çok menfaat sağlamaya çalışanlar oldukça biz böyle haberleri çooook okur, çoook yorum yaparız.