ben görmedim rüşvet alan öğretmeni ama duydum, ne kadar doğrudur bilememem, günahını almiyim adamın. hatta rüşveti geçin öğrencisini evlenmek için kaçıran bile var. ama dediğim gibi çok çok nadir bunlar.
ama polis camiasında işini düzgün yapan adam çok çok nadir bulunuyor, haliyle insanlar genelliyor. hatta ille rüşvet, dayak bunlarada gerek yok, yoldaki polise emniyet müdürlüğü nerede diye soruyorum kibarlıktan şekilden şekile girerek, öyle bir konuşuyorki bir dövmediği kalıyor. Kibar da davranmasın istemem, "aha ilerde" de geç, ne bu asabiyet. Cidden insanların sevmemesi için çaba sayfediliyor.
Yeğenimin öğretmeni şakayla karışık rüşvet talep etti resmen ve başımıza gelen ilk değil...
Bu dediğini kimse inkar edemez ben de karşılaşıyorum ...
Bazıları karşısındakini küçük görüp bozuk ağızla konuşuyor..üniformaya güvenip kendilerini büyük sanıyorlar.
Yakışmıyor Türk polisine utanıyorum bende...
Fakat dediğim gibi istisna çok olabilir ama görevini iyi yapanları da kirletmek iyi olmaz..
Emniyette başarılı güzel işler gerçekleştiriliyor ama bunlar çıkmıyor medyada da..
Demek istediğim haklı olduğunuz yerler zaten var ama büsbütünüyle bu mesleği yapanları kötülemek adil olmaz...
İnşallah bu olay ders olur ..