vay be ne uğraşmışsınız bu ufaklıkla bırakın o düşündüğünü doğru bilmeye devam etsin kendini motorkullanıcısı sana birçok motor sürücüsünden farkı yok onunda aralarında ne fark diyeceksiniz bi kaç tane söyleyeyim
bir motosiklet kullanıcısı motoruna saygı duyar ve onunla bütünleşir motor onun için bir araç değildir bir amaçtır motorla hız yapmayı bir erdem olarak kabul edenlere güler geçer motrunu hiçbir zaman küçümsemez hafife almaz hor kullanmaz yola yordama ve kuralara uyar motorunun dilinden anlar onunla konuşur sesini tanır ve en önemlisi motorunu tamir etmeyi ve yolda kalmamayı bilir bunları yapıyorsanaız bir motosiklet kullanıcısısınız yok aksini düşünen veya yapanlardansanız sadece bir sürücüsünüz etrafa baktığınızda artık yüzlerce sürücü var bu küçük arkadaşımda bir sürücü anlaşılan ki bisikletle motosikleti kıyaslayacak kadar ancak saygısı bilgisi ve görgüsü var ben şaşıyorum sizlere böyle gereksiz bir konu için ukadar dil döküyorsunuz ne gereği var bırakın isteyene istediğini düşünsün delinin biri nir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkarmaya uğraşırya bu işte ona benziyo sanki şimdi ben buraya yazssam mopedlerde motosiklettir diye elbet onlarda motormu diyen çıkacaktır motosiklet neyin kısaltılmışıdır motorlu bisiklet değilmi yani üzerinde motoru olan her bisiklet motosiklet sayılır mopedler bile he şu yeni çıkan elektirikli bisikletler hariç motordan kastım bildiğiiz içten yanmalı benzinli motor durum böyleyken şanzımanı cvt yani otomatik olan yada manuel şanzımana sahip bir motor arasında motor değeri olarak hiçbir fark yoktur lütfen polemiklere ve asparagaslara dahil olmayın kendinizi gülünç duruma düşürmeyin ben şahsen bu yazılanları okuyunca baya gülüp eğlendim