hahaha eğlence varmış burda
acayip zevkli oluyo böle saçmalayanları okumak ve tabi site üyelerinin de ona cevap yetiştirmeye çalışması ayrı bir zevk katıyo
durun durun bende cevap vercem bu arkadaşa
bence sen bi şekilde dikkati motosikletine çekip
acaba bunun motosikleti neymiş dedittirip Motosikleti: kısmındaki R1 i okutturmaya çalışıyormuşsun gibi hissettim
Ne dersin???
edit: bir diğer konu ise gerçekten R1 in olup olmadığı
şimdi bunu kanıtlamak için herhangi bir r1 in üstünde çekilmiş resmini siteye upload edebilirsin (video da olabilir) evet asıl mesele de buydu dimi r1 inin olduğunu 7 cihana duyurup prim yapmak istiyordum sonunda bu da oldu benim sayemde hadi yine iyisin:cat:
aman allahım çok güzel teori üretiyorum bu akşam formumdayım:mrgreen::mrgreen:
Afferin be Burhan güzel yazmışsın. Bir de o arkadaş yaşına da 23 demiş profilinde, umarım 23 yaşında değilsindir yani oraya yalan beyanat vermişsindir. Çünkü 17 yaşında olan Burhan'ın yazdığına bir bak bir de kendi yazdıklarına...
Scooter bir motosiklet modelidir, çeşididir, familyasındandır, cinsidir. Yani scooter motosiklettir. Aslan da kedidir, kaplan da kedidir, Panter de kedidir bizim sokaktaki tekir Şerafettin de kedidir. Köpeklerle de örnek vereyim mi?

Kavramlar Ahmet amcaya, Mehmet abiye göre değişmez, tekdir. Aşkın tanımını mı yapıyoruz da bu kadar anlam karmaşası olsun.
Tartıştığımız somut birşey, çok karşı çıkan olursa açar motosikletin genel geçer(üniversal) tanımına bakar orda yazan scooter'ı içine alıyor mu almıyor mu anlar. Buraya da gelip öyle yazar, o zaman bir şeye benzer...
Debriyaja basmakla araba, motor yürüseydi her önüne gelen Schumaher, Rossi olurdu, böyle saçmalık olmaz... Aksi durumda tanımdan ziyade "ben scooter sevmiyorum ama naked seviyorum" demekten öteye geçmez, beğeniler ortaya çıkar. Yani "pitbulla uyuz oluyorum ama bulldoga hastayım" dendiğinde biri köpek olmaktan vazgeçmez... Zaten motosikleti araçtan saymıyorlar asıl biz ona yanalım.