Sizde scooteri motosikletten saymayanlardan mısınız??

Sizde sooter ı motosikletten saymayanlardan mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    143
Valla koltuk altına valizini doldur. Yağmurda ayakların ıslanmaz. Gaza asıldınmı 200 km görür. istersen vitesli istersen otomatik kullan. Burgman 650 .
Ama honda dövil de viteslide güzel alet. Ama vitesle uğraşmak zor geliyor.

Motosiklet motosiklettir. Herkez gönlune göre binsin. Keyfini cıkartsın.

Valla koltuk altına valizini doldur. Yağmurda ayakların ıslanmaz. Gaza asıldınmı 200 km görür

dediklerinize katılıyorum..
keyif işi bu iş,zevk meselesi...
büyük bi scooterın varsa şehir içinde de üzmez şehir dışında da:cat:

scooterları motosiklet olarak görmeyen arkadaşlarla tanışmak isteriz:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki kişi ile 110 km yapan bir alet nası motosikletten sayılmaz ya :) hemde çin malı olduğu halde :):)

Scooterlar hava atmaya gelmez de onun için bazıları onu sevmez :)

Motosiklet, 2 tekeri olan ve bir motora sahip bir aletse scooter da motosiklettir.

Otomatik (CVT) şanzımana sahip olması buna engel değil. (hani bazıları ara gaz vermek için vites ister ya :))

Neymiş efenim vites olacakmış :)

O zaman otomatik vitesli arabalarda kendine bir kategori bulsun :)

Scooter kadar sağa sola koşuşturmak için pratik bir alet yoktur.

-Sele altı geniştir kaskınız sığar.(kaskın içine cüzdan,cep telefonu falanda koyarsınız)

-Gidon ile sele arası boşluğa ayağınızı koyarsınız ve bilimum eşyaları oraya da sığdırabilirsiniz.

-Ayaklar yanda değilde ortada olduğu için yağmurda çamurda paçalarınız batmaz,soğuk havada dizleriniz daha az üşür (direkt rüzgara maruz kalmadığı için)

-Zinciri yoktur. Yağmur yağdı,çamur sıçradı diye zincirini temizleye,yağlamaya uğraşmazsınız.

-Az yakar ve bakımı kolaydır. (bazı Çin malları için ne yazıkki aynı şeyleri söyleyemeyeceğim)

-Çok yorgun bir halde bindiğinizde vitesli motorlar gibi debriyajla,vitesle uğraşmazsınız. (Sıkışık trafikte dur kalk yapanlar bunu iyi bilir)

Daha pek çok artısı var ama bu kullanandan kullanana değişir.

Şahsen benim asla vazgeçemeyeceğim bir motosiklet türü bu scooter.

"Motosikleti" kısmında Yamaha R1 yazan ve ayrıca bir scootera sahip arkadaşın dediklerini ciddiye almıyorum.

Kendini ezik hissetme olayı apayrı bir olaydır. Kendini scooterda ezik hisseden adam racinge geçtimi de başkalarını ezer -havası ile- muhtemelen!

Yahu işe bak. Bende diğer motoruma binerken 1-2 kişi dönüp bakınca utanıyorum yeminle (ya adamın alacak parası yoksa da içi gidiyorsa diye)

Ama bazısı da kendini ezik hissediyor kardeşim. Ezik hissediyorsan paranı boşa harcamayacaksın.

Ben dağlık taşlık bir yola sapayımda scooterla, peşimden bir 600,1000RR ,R6,R1vs. gelsin hadi bakalım. :)

İşi hava atmak olan adam scootera binmemeli hakkaten... (500cc maxi scooterda olsa "abi bi gaz versene" diyen çıkmaz.Yalan yok.)

Asımcım ağzından bal damlıyor:) Yazdıklarına tamamen katılmakla ve Temyiz kudretine haiz olmayanların görüşünün dikkate alınmaması tavsiyesiyle birlikte scooter=motosiklettir adlı şarkıyı bağıra bağıra söylüyorum:wiinkk:

Saçmalamayın

olabilir ama ben benim motorumdan söz ediyorum bence scooter üretimi kaldırılsın

biri kuyu ya bir taş atıyor misali bu tartışma!

sen git kum kasasında Matchbox arabalarla oyna ve SCOOTER'ı motosiklet yerine koymayan tüm arkadaşlarıda yanına al:p
Sizlere yanıt vermek bile hata ama......Scooter kullanmak biraz farklı yetenek gerektirir bilirmisin?????

Mod.lardan bu topic'i kilitlemelerini rica edeceğim faydası olacaksa:)

motosikleti bilmeyen insanlarla malesef zaman kayıp ediyoruz bu tartışmalarla:silent::pr:

szr

biri kuyu ya bir taş atıyor misali bu tartışma!

sen git kum kasasında Matchbox arabalarla oyna ve SCOOTER'ı motosiklet yerine koymayan tüm arkadaşlarıda yanına al:p
Sizlere yanıt vermek bile hata ama......Scooter kullanmak biraz farklı yetenek gerektirir bilirmisin?????

Mod.lardan bu topic'i kilitlemelerini rica edeceğim faydası olacaksa:)

motosikleti bilmeyen insanlarla malesef zaman kayıp ediyoruz bu tartışmalarla:silent::pr:

Arkadaşlar ; yukarıda deli diye bahsettiğiniz arkadaşın mesajlarını dikkate almayın; sorulan soru basit soruya yoğunlaşalım; kişilere takılmayalım; hala kuyudaki taşı çıkartmayı düşünüyorsanız ; topic illaki kitlenecektir ; size tavsiyem bu kişinin yorumlarını dikkate almamanız, yoksa konu amacından sapıp , uzayıp gidecektir..
Saygılar...

Motosikleti
Dl650vstorm
trafikte motordan sayılmayıp hakir görülen sağ şeritten giderken milletin korna çalıp emniyet şerit inden gitsene kardeşim diye bağırdığı bütün evlere servis yapan fast food cuların kahrını çeken bu çilekeş makinalara motordan sayılırmı diye mi soruyosunuz....
EVET SCOOTER MOTOSİKLETTİR.

Forumdan Uzaklaştırıldı
15 yaşındaki 1 bacaksız r1 kullanıyosa ben 3 yaşındayken hayabusa kullanırım.. he he..

abicim öncelikle herkese karsı dürüst ol saygılı ol eğer dürüst olduğunu düşünüyosan ispatlaa..

scooter gibi satış patlaması yapılmış bi motosiklet neden üretimi durdurulsun o zaman senin babanın çalıştığı iş yeri kapatılsın işsiz kalsın sizin evede ekmek girmesin..
olumu böyle şey o motosikletin üretimi , satışı , tamiri vs vs .. işlerden kaç milyon insan ekmek yiyor biliyomusun..

sen de sitemizin kurallarına göre hareket edersen üyeliğin kalıcı olacaktır yoksa banlanırsın bizde arkandan hiç üzülmeyiz bunu bilesin..

veee son olarak scooter bi motosiklettir..

bunu tartışmayın (1 deli 40 akıllı ata sözünü hatırlatırım)..

YeK

scooter a motor demiyen terbiyesizdir...
:D
uzun yol hariç (bel, mel bırakmıyo) herşey yapılıyo valla süper..
üstelik bagajı var... ne kadar pratik...

Motosikleti
Forza 250
scooter ı motosikletten sanmayanlar
otomatik vitesli arabalarıda arabadan saymaz heralde
eheh.

150cc scooter dedim cünkü o benim arkadaşım dert ortağım motosiklet adını koymasına gerek yoq gine dert ortağım ben nereye gidersem oda gelir can dostum..

zevkler tartısılmaz bana sorarsanız ben viteslıyı tercih ederım

scooterler hemide motosikletlerin padişahıdır..kim ne derse desin üstüne binen bi daha bırakmaz diyorum ben apayrı bir tutku scootere binmek..:)

Arkadaşlar ; yukarıda deli diye bahsettiğiniz arkadaşın mesajlarını dikkate almayın; sorulan soru basit soruya yoğunlaşalım; kişilere takılmayalım; hala kuyudaki taşı çıkartmayı düşünüyorsanız ; topic illaki kitlenecektir ; size tavsiyem bu kişinin yorumlarını dikkate almamanız, yoksa konu amacından sapıp , uzayıp gidecektir..
Saygılar...

Yoğunlaşacak nevar kardeşim insanı harbiden deli edersiniz siz::deliir::
SCOOTER BİR MOTOSIKLETTIR BITTI........::tutkuy::

aslında yazmayacaktım ama, baktım esip kükreyenler var..

motosiklet denildiğinde genelde aklımıza vitesli motosikletler geliyor. o yüzden motosiklet yada scooter deriz gördüğümüz şeyi tanımlarken. ehliyetten ve kullanım için istediği yetenek farkından da bahsedebiliriz.

ama sonuçta ayırmaya gerek yok. scooter yada motosiklet diye ayırım yapmam ben kendi içimde, ikisi de motosiklettir.

aslında vıteslı motorlardan daha tehlıkelıler komprosör sansın yok vırajda yatma sansın yok

böyle saçmalık olmaz belki açıklayan olmuştur ama hatırlatıyım. ozaman vitesli motosikletleride naked, tournıng, enduro, cros,chopper,racing diye ayıralım.motosiklet değil onlarda ozaman değilmi. sonuçta bunlar belirli bi amaçta kullanım için üretilmiş motosiklet modellerine verilmiş ad.:cat: scooterda bunlardan birisidir. hepside motosiklettir.
kendini ezik hisseden kendine güveniyorsa büyüğünü alır.

Son düzenleme:
benim scooterım var kapının önünde brandası çekilmiş bi şekilde yatıo motorsiklet demeye bin şahit lazım vitessiz motorsiklet olmaz onla trafiğe çıktığımda kendimi ezik hissediyorum ve çoğu araçlar beni yolda sıkıştırıyor.:farao:scooter bisikletten farksızdır.

Ben daha bısey demıyorum kendını ezık hıssedıyorsan bana hedıye et gozum gıbı bakarım . Senın gıbı motorcular oldugu surece adımız hep serserı kalır boyle ::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar