Sizde Motosiklet hastalığı nasıl başladı?

benim bir yıl önce cbr 125 le başladı :joker:

hala devam ediyo. ve asla bitmeyecek...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Emekli olduktan sonra,kendime biraz daha zaman ayırmak adına,çocuk yaşlardan beri içimde hiç sönmeyen motosiklet ateşi,beni motosiklet almaya zorladı.Ben de ''yok olmaz bu yaştan sonra''demedim tabii.Ailemde hiç kimse motosiklete ilgi duymaz.Ama 70 li yıllarda cebimdeki okul harçlığımla Java kiralar dolaşırdım.Yani bu merak bende doğuştan var herhalde.:cherry:

hatirlayamiyorum bir anda oldu hersey
ama zannedersem yaz sicaginda bunaltici otobuslerin icinde seyahat ederken sikisik tarfikte gule oynaya yanimizdan gecen motorlarin etkisi olmustur.

:queen: mazisi çok eski ama ...
İstanbul daki hikaye 4 sene önce başladı işten eve evden işe gidip gelırekn hergun taksiye bınıyordum ulen d edım hergun hergun taksiye para vereceğime alayım bi scotter bitsin d ert
sonna
maxi scotter sonna cgl sonna vs derken şu an transalp yane bitmiyor bu tutku dahada genişliyor...:queen:

bende 8-9 yaşları arasında başladı
babam eski motorculardandır
daha antakyada doğru düzgün motor ve motor ehliyetli yokken babam motor kullanırmıştı.
hem ondan
hemde babamın dayısının oğlu var tuğrul diye (abim sayılır) o bana 9 yaşında kross motoru kullandırmıştı(oda sadece gaz) o rüzgardaki virüsü kapınca hastalık başladı ve ölüme kadar hastalığın devam edeceğini söylediler:queen:

Kendimi bildim bileli bisiklet kullanırım.Tüm taşıtlara da ilgiliyimdir.İlerleyen, çalışan bir aracı izlemekten keyif duyarım.Motosiklet ise ,kullanırken en iyi hissedebildiğim araç olması bakımından muhteşem(bisikletten sonra ama bisiklette gücün çok kısıtlı olması sıkıyor tabi:wiinkk: )kross umu alsamda dağı bayırı vandallasam

Dostlar bende bu sevda mahallemizde ki Ersin abinin shadow vt600 özel yapım egsozla sokaga her girişinde cama çıkıyordum motora bakmaya,motorun o homurtusu beni çok etkilerdi o şekilde başladı diyebilirim.

chatlak motorcu antalyanın motor duayenı beyın bobinaj ustası teyze olum Murat usta tarafından basladı bu sevgı bende, bır gece bılen bılır Antalyanın yat lımanında kuytularda aralarda derelerde cafeler vardır rock tarzı takılan ınsanlar fılan, İşte guzel bır enduro gezısının ardından o cafelerden bırınde guzel bır motorcu sınerjısı yaratma ve ardından hep beraber konyaaltına gunesın dogusunu ızlemeye gıtme.2 3 sene kadar once. dedımkı bende boyle olcam.. ÖZGURLUK

çinliler

bu yıl başlarında çinli motorlar sayesinde.
önceleri hep vav diye baktığım motorlar 3-4 bin ytl olunca hastalık öyle başladı. bir çinli almadım almamda epey araştırdım bence alınmaz ama beni cezbetti işte.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben geçen sene bir arkadaşımla bir motosiklet mağazasına gittim.Arkadaşım kendine Wuxi marka (Asya T150'nin aynısı) scooter alacaktı.Motorun test sürüşünü yaparken beni de artçı olarak aldı.O an bulaştı virüs.Ertesi hafta, o motoru aldım.Evime kadar satıcıdaki teknik eleman getirdi beni.Çünkü kullanmayı bilmiyordum.Adam, beni sokağımın başında bıraktığında öğrenmekten başka çarem kalmamıştı.İlk 15 metre düşmeyince yapabileceğime inandım.
Şimdiki motosikletime de Nisan'daki Motoshow'da binmiştim.Bindiğimi alıyorum mübarek:) Allah bu hastalığı herkese nasip etsin.

cok acele diilse sonra detaylı olarak anlatıcamm:queen:

İskenderun'un her yeri motosiklet oradan geldi ama 150 ZAt abimden bulaştı :cherry:

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

HULK' Alıntı:
Emekli olunca trafikten gelen bıkkınlık neticesi 2teker ilgisi peydah oldu... Memnunum... Tek motor almak dışında her şey var... Yok yok yani... A2 ehliyet, kask, mont, eldiven, dizlik, Honda GS1 ve GS2 güvenlisürüş, sitelerden gerekli teknik ve forumsal bilgi, eğitim CD'leri "Motosiklet Teorisi" kitabını hatmetme vs. vs. Ama motor yok! Yok işte... Emekliyiz ya, ondan 2 yaka 1 araya gelemiyorrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pr:
hulk abi tiger ı alınca gezicez inşallah
benim motor sevgisi hiç başlamadı.sanırım hep verdı.sanırım insanalr doğarken motoru sevenler ve sevmeyenler olarak 2 ye ayrılıyor

valla dostlar benım motor hevesım araba kesmeyınce basladı. bas bas bıyere kadar tabı o ruzgarı hıssetmek ıstedım. once ehlıyetı aldım sonra dırek 600 luk makıne yanlıs bır baslangıc ama oldu bırkere ama sızlerden ogrenecegım cok sey var yardımlarınıza herzaman acıgım

2 sene öncesine kadar hayatımda motosiklet,n selesine bile oturmamıştım kankamın yeni aldığı cbr600 le bi 10 km beraber yolculuk yaptık indiğimde ben bir motosiklet hastasıydım hemen birazcık öğrenip cbr600 alıp kaza yaptıktan sonra ara verdim 2 gün önce yeni kızım siyah incim regalimi aldım şimdi bu hastalığım dahada azmaya başladı:mrgreen:

ahhhah rizeden amca oğlu gelmiş motoruda otobüsün bagajında göndermiştı ozaman suxuki gsx 750 vardı takıldın antalyada bende burda oturduğum için pıyasa yaptık bıraz kepez yoluna cıktık ne ne makıne uzunzaman bınmeme rağmen 260 gördüm görüş o görüş şimdi hastalık tedaviside yok hiçde olmayacak

insanı bi anda geçmişe götürüyo nerden geldi aklına yaff
amcaoğlunun honda titana baka baka iç çekmekten fenalık gelmişti artık bir gün dedimki ver şuna bi binim dedim oda al dedi ve bindim gittim ve o gün bu gündür 9 sene oldu hala biniyorum ve bidaha burakamadım hayatımın vaz geçilmezi oldu bi anda yaff

babamın ilk motorlu aracı 150 cc lik bi motordu ben 5 yaşındayken onun üzerinde gezintiye çıkardık.
ama son zamanlarda bunu tetikleyen bir akrabamız oldu
önce piaggo 150cc sccoter aldı onu kullandım motor almayı kafaya koydum
3 ay öncede cbr 1000rr aldı ve benim tutkum 1000 kat arttı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar