SİZCE HANGİ MARKA CUP MOTOSİKLET ALMALIYIM

MERHABA ARKADAŞLAR BEN HADIMKÖY DE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM ARNAVUTKÖYDE OTURMAKTAYIM EVİM İLE İŞ YERİMİN ARASI GİT GEL 20 KİLOMETRE DAHA ÖNCEDEN ABİMİN KANUNİ DEER 152 LİK OTOMATİK VİTES SCOOTERI VARDI ARADA BİR KENDİSİNDEN ALIP KULLANIYORDUM ŞUANDA BENİM MOTOSİKLETİM YOK AMA MOTOSİKLETLERE ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ DEVAM EDEN BİR AŞK VAR ÇOK ÇEŞİTLİ MARKALAR VAR VE PEK FAZLA ANLAMADIĞIMDAN DOLAYI KARAR VEREMİYORUM CUP 100CC LİK YARI OTOMATİK VİTESLİ MOTOSİKLETLERE MERAK SARDIM HONDA ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM MALUM MADDİ OLARAK FAZLA BİR BÜTÇE BANA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ GÜZEL BİR CUP ÜRETEN BİR MARKA VARMI YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ALLAH A EMANET OLUN :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Modenas gt135 ve kriss

Yamaha cryton

Honda innova ve wave

mondial Snappy x indirimde

Bunlar dışındakilerin sorun yüzdesi fazla

Çinliler Sorun yüzdesi biraz az olan lifan ve mondial

Geri kalanlar kanuni ramzey vs belli bir kmden sonra hayır getirmez

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paran varsa modenas, paran yoksa mondial.

Çinli cub yerine sıfır km'si olmayan ve yedek parçası, arkasında duracak bir satıcısı olmayan Modenas'ı nasıl tavsiye ediyorsunuz gençler :cherry:

Arkadaşlar kendinize gelin, modenas'ı google'da bulmak bile zor. Sırf Yamaha, Honda diye 3800-4000 lira para verilmez bu Cub motorlara, hatta Cub motora para verilmez. İlla Cub almak istiyorum dersen git Snappy al veya lifan al. Mondial'de 0 km 2800 lira, Lifan'da bilmiyorum. 2.el bakarsan 1000-1250 lirayada uygun bulursun.

2. el lifan almıştım. kurye çıkmasıydı. canına okumuşlardı motosikletin. ben de sıkıntı çektim ama hiç yolda bırakmadı.

lifan tay 100 seni uzun süre götürür. kullanmış birisi olarak diyorum mondial ramzey motoran hepsine 1000 basar :)

mondialin cupleride iyidir parçası bol benim arkadaşımda var 2014 model ve memnun bende biraz kullanmıştım biraz vibrasyon var o kadar olacak nede olsa çinli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar