sizce dünyanın en iyi motoru hangisi?

bu galiba.Su motoru :mrgreen:
hondasumotoru.jpg

elemanlar birşey biliyoda söylüyo
honda hayat ondaaa:mrgreen:

bu motor kaç cc . ayrıca tek tekerede kalkıyomu:silent:

Dünyanın en güzel kadını gibi bir soru olmuş. Bence en güzel kadını Angelina julie varmı itirazı olan:p :bounce:

kirpi bile yarusunu pamuk tüğ lü yavrum die severmiş en ii motor sahip olduğun motordur yavrum benimm

abi afedersiniz ama çok saçma olmuş ya başlık sanki he? ;beğendiğiniz motor desen sanki daha iyi olurdu

Hayalle yaşayan zıçarken ölürmüş bütün arkadaşlara angelina ile hayırlı sürüşler diliyorum :)
Bence en iyi motoru konuşacaksak ne son hızına ne de kaç beygir olduguna bakmalıyız.Fiat-performans-dayanıklılık kriterleri ortalamasını alıp bi sonuça varmalıyız.Dünyanın en hızlı arabası ferrari,lamborgini türevleri olmasına ragmen Dünyanın en iyi arabası söyledigim kriterlere göre AUDİ A4 seçildi...

Hayalle yaşayan zıçarken ölürmüş bütün arkadaşlara angelina ile hayırlı sürüşler diliyorum :)
Bence en iyi motoru konuşacaksak ne son hızına ne de kaç beygir olduguna bakmalıyız.Fiat-performans-dayanıklılık kriterleri ortalamasını alıp bi sonuça varmalıyız.Dünyanın en hızlı arabası ferrari,lamborgini türevleri olmasına ragmen Dünyanın en iyi arabası söyledigim kriterlere göre AUDİ A4 seçildi...
janti senin bu laflarina hastayim,ayrica bu topic'in sacma oldugunu bi daha soyluyorum.

biraz saçma oldu da bu başlığın amacı discoverye karşı halk oylamasıydı zaten

çok genel bir topic açmışım aslında sormak istediğim soru da tarzlara göre dünyanın en iyi motoru sizce hangisi olurud? yani vatandaşın görüşünü alalım dediydim, geyik alanına dönmüş

tabiki hayabusa suzuki işin sonunu üretmiş durumda yetmemiş gbi 1400cc'liğininde üretimine basadı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok genel bir topic açmışım aslında sormak istediğim soru da tarzlara göre dünyanın en iyi motoru sizce hangisi olurud? yani vatandaşın görüşünü alalım dediydim, geyik alanına dönmüş

geyik soru sordun, geyik cevaplar geldi. sasiracak birsey yok.

böyle bir soruya nasil cevap verilir o da belli degil bence. 1000cc superbike icin su üc motoru bir karsilastir, sana göre en iyisini sec ve secim nedenini acikla bakalim:
suzuki gsx-r 1000
honda cbr1000rr
yamaha yzf-r1

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Dünyanın en iyi motoru o an benim sahip olduğum motordur.
Mesela şu an benim için dünyanın en iyi motoru cbf150...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SYM GTS 250

lümpen cephesi iyi savaşıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar