sizce dünyanın en iyi motoru hangisi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin kullandığı motor en iyi motordur kötü olaydı binmezdii oyle değilmi arkadaslar :cat:

***honda c90 cub***
Discovery channel yanılmıyor arkadaşlar.Gerçekten binip,kullanıp,test edip yaşamanız lazım. (yalnız bmw'nin eski motorları da yabana atılacak gibi değil hani :) )

Son düzenleme:
benim motorum en iyisi...:p..:mrgreen:..çinli minli..benim değil mi..

arkadaslar herkese gore kendı motoru guzelse bu topıc e motoru olmayanlar bıseler yazssın :)

HRC

tabiki ayabuşa :) hiç binmedim ama hakkında çok şey duydum.

arkadaşlar bu bir bir şaka deildir size doğru söylüyorum dünyanın en iyi motosikleti honda titandır kim ne derse desin :D:D:D

ben bu konuyu bi yerlerden hatırlıyorum sanki...:mrgreen:

bana göre dünyanın en iyi motosikleti HONDA GOLDWINGdir

biraz hortladı heralde ama:)

Bence dünya'nın en iyi motosikleti absolutely, exactly, completely, certainly, surely, decidedly, realy, meanly, definetely, clearly, precisely, blankly, mutlak suratte, kesinlikle ve kesinlikle tartışmasız Dylan'dır:p

bnce en iyi 3 motor var yamaha r1 honda cbr 1100 fireblade suzuki gsx 1300 hayabusa:bounce:

MV_Agusta_F4_1000_Senna_2006_01_1024x768.jpg

2008_Ducati_1098R_s6.jpg

Busa.jpg

bence:cat::cat::cat::cat:

Arkadaşlar,

en iyi Motor derken ne anlamda, hangi kapsamda değerlendirmeliyiz bilemiyorum ama benceeee:....

50 milyonuncu Super Cub

Yollarda 60.000.000 ‘dan fazla olan Honda Super Cub, en çok satan içten yanmalı motora sahip araç oldu. 50 Yıl önce Soichiro Honda tarafından dizayn edilen Super Cub ‘ın Japon motosiklet endüstrisinin gelişiminde büyük rol oynadığı düşünülüyor.

Cub modeli ulaşım için ihtiyacınızı basitçe karşılayabilen oldukça kullanışlı bir araç. Aralık 2005 sonu itibariyle dünya çapındaki Super Cub üretiminin 50 milyona ulaştığı Honda Motor Co., Ltd. tarafından bildirilmişti, geçen ay sonu ile satış adedi 60 milyon üniteye ulaşan araç 1958 ‘te ilk satışa sunulduğunda, 2 zamanlı makinaların moda olduğu dönemde yüksek performanslı 50cc’lik 4 zamanlı motoru ile oldukça dikkat çekmişti. Önümüzde ki ağustos ayında aracın satışa sunulmasının 50. yıldönümü dolacak.

Alçak backbone şasi, kolay vites değişimi için levyesiz santrifujlu debriyaj, sürücünün bacaklarını çamur ve rüzgardan koruyan geniş plastik bacak korumaları bir arada barındıran araç ilk üretildiği tarihten bu yana bir kaç kez geliştirilmesine rağmen temel dizayn ve konsepti değişiklik göstermedi.

1959’da Amerika Birleşik Devletleri Super Cub ihracatı için ilk pazar olurken, 1961’de Tayvan, Japonya’dan gelen parçalarla montaj yapan ilk ülke oldu. 13 ülkede üretilen ve 160 ülkede satılan Super Cub ‘ın satışlarda ki takipçisi 35 milyon ünite ile Toyota Corolla.

muzaffer, konuyu açan arkadaş sizce demiş, sence de honda cup mu? diskoveride izlemiştim en iyi motor oldu ama kişisel olarak pek bi kimsenin seveceği gibi bi motor değil, bu motoru mantık sever sadece:wiinkk:

muzaffer, konuyu açan arkadaş sizce demiş, sence de honda cup mu? diskoveride izlemiştim en iyi motor oldu ama kişisel olarak pek bi kimsenin seveceği gibi bi motor değil, bu motoru mantık sever sadece:wiinkk:

Doğru söyledin Solymyr Arkadaş:cat:

60000000 aç. parantez: Altmış milyon İnsan bu Motoru Seçmiş, kullanmış, memnun kalmış, ve neredeyse yarım asırdır bu konuda inatla devam etmişler:queen: Bu motoru dediğin gibi sadece Mantıklı insanlar sever ki sayıları dediğin gibi çok azz:mrgreen: sadece 60000000:p Bu motorlar için Honda günümüz rayici ile sadece 10 USD kazansa (ki bunu espri olsun diye hesaplıyorum9 600000000 USD eder:queen: Kişisel olarak sevmemek başka bişiy tabi:cat: ama en iyi motor hangisidir diye forum açılınca benimde kafam karışıyor:silent: birileri haybusa falan da yazmış:silent: nasıl yani diyiveriyorum:silent: hayabusa ile orman yoluna girmiş mi bunu yazan, ya da şehiriçi, trafiğinde pizza-kurye dağıtmış mı:silent: ya da, otobanda sağ şeritten manzarayı geze geze menziline ulaşmışmı, devam ediyorum, düzce yi, balıkesiri, istanbulun kuzeyini, şarköyü, haftasonu tuzlayı.... Gezmiş mi, de bunu yazmış:) en iyi Motor ne anlamda yorumlanacak:silent::silent:

usta hala kişisel motorun cup mu yani? bu kadar mantıklı olma, motorcu adam biraz deli olu gide:queen: bak bana 27000öro luk motor hayalim aldıktan sonra da 54000 öro benzin masrafı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar