Sizce bu eldiven nasıl??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eldiven eldiven dir...Az da olsa koruma sağlayacaktır...En kısa zaman da kaliteli bişeyle yenilemende fayda var.....

Güle güle kullan... :cat:

Saol cbf kara keçime bi kavuşim full koruma giyinicem :cherry:

pek koruma sağlayacağını sanmıyorum. belki derinin yüzülmesini bi nebze kurtarabilir ama o kadarına yetse bile iyi ayrıca gerçekten kaleci eldivenine benziyı.

inş kaza yapmazda ne kadar iyi biş olduğunu anlayamazsın kardeş

GKN

Eldiven eldiven dir...Az da olsa koruma sağlayacaktır...En kısa zaman da kaliteli bişeyle yenilemende fayda var.....

Güle güle kullan... :cat:

alp abiye katılıyorum, sonuçta seni koruyacaktır, boya da bırakmıyosa eline sorun yok:wiinkk:

alp abiye katılıyorum, sonuçta seni koruyacaktır, boya da bırakmıyosa eline sorun yok:wiinkk:

Yok herhangi bir boya bırakma gibi bi sorunu yok eldiven çok güzel yapılmış görüntüsü güzel rahatta avuç içide elcikten kaymıyor ama korumaya gelince kaliteliler kadar korumaz ama yinede herhangi bi düşmede elimizi korur :cat:

o eldiven ne işine yarayacak onu anlamadım :silent: bari kışlık yağmur geçirmeyecek bir şey olsun

hıc koruması yok ama demıssın daha ıyısını alıcam dıye o zaman sorunda yok...ama en kısa zamanda al yen korumalı eldıvenlerını...

ustune bi iki ufak bişey daha ekleyip Daha saglamını almakta fayda var.
He almıştın sen zaten o zaman bu eldiveni artcı eldiveni yapıp kendine daha korumalı afilli bişey alırsın artık =) Güle güle Hatta kahkaha atarak kullan :p

bu kış günlerinde yazlık bir eldiven takman elllerini soğuktan ne ölçüde korur bilinmez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görüntü iyi, ses yok. Ama fiyatına göre çok iyi.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar