Siz siz olun unutmayın :))

böyle durumlar ilerde tedbirli olmamızı sağlıyor.

emniyet kemeri olayına alışacğımı hiç aklım kesmezdi. 55 ytl ceza yedikten sonra alıştım. yolda kontrolun olmayacağını bilsem bile takkıyorum artık :) ve çok rahat ve huzurluyum :)

Ben kapalı garaja koyuyorum,babamın arabasının arkasına saklıyorum,yan tarafta kapıcının evinin girişi var,viteste bırakıyorum,direksiyon kilidi +halat kilidimi bağlıyorum,Floryada oturuyorum sokak başı güvenlik var bizim sokakta dahil olmaz üzere,apartman girişlerinde alarm var ve son olarak üstünü örtüyorum.

Bu kadar uğraştıktan sonra çalan adam zaten her türlü çalar derim bari çalındığında içim rahat olur.
Ben değil motoru dışarı kilitsiz bırakmak yatağıma alsam kendime kitlerim yaa:wiinkk:

gecen gun bende böyle bır şaka yaptım.aslında şaka ama akıl tokmagı derler ya öyle olsun dıye..işyerımın karsısındakı marketın oglu motorun usutnde anahtarını unutup gıtmıs bende aldım.karsıdanda nası arandıgını takıp ettım.anahtarı orda bıraktıgnın bıle farkında degıl.sonra kıyamadım tabı gıdıp verdım.cocuk düsürdugunu sanmıs.
gecmıs olsun sızede..:cat:

:mrgreen: :mrgreen: Senin motor nerde bende calıyım da kahvaltı ısmarla veya hic hırsızlıkla ugrastırma....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar