- Konu Yazar
arkadaslar dün gece nöbetimde bi organ bagısı ameliyatına gittim gece, Allah rahmet eylesin donöre inşallah. motorumla geldim hastaneye alet edevat hazırladıktan sonra cerrah abileriizle atladık ambulansa deh dedik baylikdüzünde ameliyatın olacagı hastaneye. ameliyat yaklasık 6 saat sürdü sabah 5 sularında çapadaydık. neyse bunlar işin hikayesiydi gel gelelim sadete : o saatte aldım motorumu gittim eve, komsular rahatsız olmasın die sitenin içine sokmadan kösedeki bakkalın önüne bıraktım motoru kilitte takmadım direksiyonuda kitlememişim. girdigim gibi yataga, az önce sabah 8 sularında kalktım baktım motor sitenin otoparkında yok aha dedim sonunda caldırdık motoru :cherry::cherry: neyse bakınırken aklıma bakkala sormak geldi belki sabah görmüştür die, biraz ahbabızda adamla, abi dedim sabah bn nöbetten geldim 5 te motorla ama sonra ucurmuslar bnm küheylanı gördün mü sen dedim, dedi bana nereye bıraktın dedi, bnde herzamanki gibi sitenin otoparkına dedim, yav adam gözümün önünde hemen polisi aradı gelin bizim motorumuzu caldılar dedi, bn abi biz gidecez ruhsatla falan onlar gelmeyecek dediysemde takmadı bni. neyse uzattım polis arkadaslar geldi, bi iki klasik sorudan sonra bana direk : arkadas sen motorunu istiyomusun dediler bnde e heralde dedim o zaman hade bize bi güzel kahvaltı ısmarla dediler :queen::queen::queen: bn motoru bakkalın oraya koydugumu unuttugumu anlayan bzm laz bakkal hemen polis arkadaslarını aramıs onlarıda ayarlamıs bana güzel bi sabah şakası yaptılar sonra bakkalın arka sokagından getirdiler motoru :cherry: neyse sabah sabah 4 kişiyi doyurmak yanımıza kar kaldı:cherry: