siz olsanız ne alırdınız

slm arkadaşlar yeni üyeyim ve üyeliğimi bir scooter almakla süslemek istiorum fakat alacağım scooter 2,5 milyarı geçmiyecek çünkü kendim alacağım :wiinkk:
scooterler hakkında fazla bir bilgim yok eğer modelle birlikte özelliklerini ne kadar yaktığını parçası war mı yok mu flan filan onları da söylerseniz bir bilgim olur
şimdi benim yerimde olsaydınız ne alırdınız
şimdiden teşekkür ederim:)

suzuki an 125
kyomco agility 125
yamaha ...125 alırdım senin yerinde olsam...
yakıt ve özelliklerini resmi web sitelerinden öğrenebilirsin :cat:

1.SUZUKI AN 125
2.YAMAHA CYGNUS RS 125
3.KYMCO AGİLİTY
4.2. EL YAMAHA BWS

3.5 yapabilirsen bütçeyi KYMCO CITY AGILITY veya KYMCO SUPER 8 hemen al:cat:
2.el 250 cc lik de koyalayabilirsin bütçe 6.000 olmalı
Sorun çıkarmasın orta karar olsun dersende HONDA DYLAN

3.5 yapabilirsen bütçeyi KYMCO CITY AGILITY veya KYMCO SUPER 8 hemen al:cat:
2.el 250 cc lik de koyalayabilirsin bütçe 6.000 olmalı

her defasında 500 daha koy şunu al 1000 ytl koy şunu al derler.adam 40,000 ytl var dese 45,000 ytl ver bir goldwing alın diyeceksiniz.fiyat 2500 ytl,3500 ytl'yi karıştırmayın şimdi :cat:

Üzerine biraz daha katıp da temiz bir dylan alabilirsen çok iyi olur:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
by_moto,Söyleyene bak !! Senin varmı acaba ?

ben sana t1 öneririm 2.350,00 fiyatı plakası falan tam 2.500,00 ytl ye işini halledersin :) enazından az paraya maxi scooter kullanmış olursun suzimiş honda mış bu motorlarda t1 in konforunu bulamazsın sadece kalite diye boşuna okadarda para bağlama ikinci el al ozaman unutmaki büyük motor herzaman yola tutunuş bakımından olsun konfor bakımından olsun daha rahattır bu arada arkadaşlar şukadar ekle bukadar ekle demeyin bu işin daha plakası vergisi bilmemnesi var 2.500,00 ytl lik makina 2.800,00 e gelir

by_moto,Hayır bazı tavırların öyle ki sanki yılların motorcususun bu mesaj için demiyorum..

by_moto,Hayır bazı tavırların öyle ki sanki yılların motorcususun bu mesaj için demiyorum..

nedense ben bu tür şeyleri hep senden duyuyorum izzet abi..

beni bilen biliyo zaten.. senin düşüncen bu hakkımda istediğini düşünebilirsin oke..

saygılarr..

Son düzenleme:
ben sana t1 öneririm 2.350,00 fiyatı plakası falan tam 2.500,00 ytl ye işini halledersin :) enazından az paraya maxi scooter kullanmış olursun suzimiş honda mış bu motorlarda t1 in konforunu bulamazsın sadece kalite diye boşuna okadarda para bağlama ikinci el al ozaman unutmaki büyük motor herzaman yola tutunuş bakımından olsun konfor bakımından olsun daha rahattır bu arada arkadaşlar şukadar ekle bukadar ekle demeyin bu işin daha plakası vergisi bilmemnesi var 2.500,00 ytl lik makina 2.800,00 e gelir
önce de dediğim gibi ben scooter hakkında fazla bilgili deilim t1 ney

beni bilen biliyo izzet abi.. senin düşüncen hakkımda istediğini düşünebilirsin oke..

saygılarr..

beyler ben bu konuyu gerilim yaratmak weya birini birine dalaştırmak için açmadım sakin olun nolcak ya
eğer çok dalaşmayı istiosanız buluşun motorlarınızı konuşturun

Son düzenleme:
Çinli asya t1 demek istiyo aklınca...
Kaliteyi boş ver demiş bide... Ne akıl ama...
Tüm marmarayı 125 lik motorla gezdim ve gezmeye devam ediyorum...Hiç gözüm arkada kalmadı şükür...
Bursa-Ç.kale-Kocaeli-Tekirdağ-Sakarya-İstanbul...
Scooter diye sadece şehir içi mi kullanılacak!
KALİTE den şaşmayın...

Son düzenleme:
yaw geçenlerde asya t1 sahibi arkadaş topic açmıştı motor fazla yakıyo diye ne çabuk unutuluyo bunlar

by_moto

Ben kendimi tutamam..Emin ol çok kişi kendini tutuyor..Bir gün biri sana patlıyacak ama neyse..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar