çApIrCı GeNç Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 35 21 Eki 2008 Konu Yazar #1 celık crown 150 hakkında yorumlarınız lazım be n cok memnunum ama cevremde kıler bun dan rahatsız arıza verır dıyo lar sı z ne der sınız?
celık crown 150 hakkında yorumlarınız lazım be n cok memnunum ama cevremde kıler bun dan rahatsız arıza verır dıyo lar sı z ne der sınız?
cakalaz Katılım 12 Eki 2006 Mesajlar 11,471 21 Eki 2008 #2 Valla burda yakın bi arkadasım kullanıyor ve hemen her gün ustaya gidiyor.. Özellikle elektrik aksamında cok sorun oLuyor...
Valla burda yakın bi arkadasım kullanıyor ve hemen her gün ustaya gidiyor.. Özellikle elektrik aksamında cok sorun oLuyor...
çApIrCı GeNç Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 35 21 Eki 2008 Konu Yazar #3 ale: ne desem bılmıyorum kı ben 3 aydır kullanıyorum 1 sorun verdı sımdı cevremdekılerın baskısı yuzunden bınemıyom hız yapamıyom halbu kı ortada bı sey yok gayet memnunum ama ...yorumun ıcın tskkur
ale: ne desem bılmıyorum kı ben 3 aydır kullanıyorum 1 sorun verdı sımdı cevremdekılerın baskısı yuzunden bınemıyom hız yapamıyom halbu kı ortada bı sey yok gayet memnunum ama ...yorumun ıcın tskkur