Murat arkadaşım her şeyden önce büyük geçmiş olsun.
Sana motoru bırakmada demiyeceğim bırak da demiyeceğim,netice de koruma ekipmanlarının farkında olacak kadar bilinçli bir kullanıcısın.
Allah beterinden saklasın.
Bende evvelki hafta,3 arkadaş İstanbul-Gelibolu yapalım dedik ama gelibolu'ya gelince aynı yol üzerinden dönmeyelim dedik ve hooop Çanakkale oradan Bursa sonra Yalova feribot ve en sonunda 15 saat ve toplam da 810 km yaptık.
Ben 5 saatlik uyku ile yola çıktım ancak ne iç geçme nede uyku kesinlikle olmadı.Amaaaaaa..... ben bir yerde hata yaptım.
Grupta öğle yemeğini biraz fazla kaçıran arkadaşımız Çanakkale'den sonra sürüşte geri kalmaya başladı ve bende öne geçtim ki tempoyu biraz artıralım kendisine gelsin diye.
Aslında en iyisi,tempo düşmüş ise şurada burada duralım diye sürmeye devam etmektense o an etrafta ne olduğunu önemsemden kenara çekip gerkirse taş üstünde uyumak yada açılmayı beklemekmiş.
O uzun sürüşte, geride kalan arkadaş açıldıktan sonra beraber yola çıkmamıza rağmen önden koptu gitti ancak diğer arkadaşı gece sürüşünde ufak bir sorunu olmasına rağmen bırakmadım ta ki evin önüne kadar.
Motor benim hobim, yaşam şeklim değil. Şurasıda bir gerçek ki iyi ki 20'li yaşlarımda almak nasip olmamış bana.