19 Ağustosta, Erzurum gezi dönüşü Bolu taraflarına geldiğimde yanılmıyorsam saat 01.20 civarlarıydı.
Uykum var, kafamdaki yere ulaşamadan mola vermek istemiyor ve sürekli gözlerim kapanıyor ama kaskın içinde bildiğin sesli konuşarak uyanık kalmaya çalışıyordum.
Yıllardan beri dakikalara çok dikkat ettiğimden nerede ne kadar süre geçirdiğimi ezbere çıkarabiliyorum.
Öyle tahmin diyorum ki o uykulu sürede 30 saniye kadar gözlerimi kapatmış ve öylece ilerlemiştim. Hatta bu durumu indikten sonra notlarıma eklemişim.
Durumu anlamaya çalışırken kafamda şöyle bir görüntü oluştu. Yolun sağında Volkswagen gri caddy dörtlüleri yakmış, önümden tıkabasa dolu olan bir araba geçmiş ve o an saatin 1.38 civarı olduğuydu.
Mola verdiğimde ise yanıma gelen şoför ve çocuk, tıkabasa olan aracın içinde olduklarını ve kafamın öne düşüp bir süre öyle gittiğimi söylediklerinde ise "H.......ckdir be abi" dememek için kendimi zor tuttum. Ve ne olur ne olmaz diye molada abdest alıp yoluma öyle devam ettim. Molada ise sadece 10 dakika durup tekrar gaz açmaya devam ettim.
@madlive, Bu durumda kim daha kısmetli bilinmez ama tek gerçeğin olduğu aşikar.
Uykun-çişin varsa çek kenara kardeşim!!
Geçmiş olsun...