- Konu Yazar
KONU EDİT lendi .................................
Son düzenleme:
hayırlı teskereler olsun sahin kadeşim........
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler.
en güzel cevabı zaten elint kardeşim yazmış ve noktayı koymuş.insan kendi olduğu sürece emir komutaya dikkat ettikten sonra askerlik zevk alınacak bir olay.
komutanlarda insan.zaten ilk girişte herkese söylenir adam olursanız adam gibi davranırız hayvanlık yaparsınız biz dahada hayvanlaşırız dediler.biz adam olduk adam gibi muamele gördük.tabiki çıkıyor arada bir kaç denyo ne yapalım idare ediyoruz onlarıda..
dostum sen askerliği pek sevdin...seni uzman çavuş görmek ister bu deli gönlüm...
ayağındaki postalı çabuk unutmuşa benziyorsun...ha ben Bahriyeydim 17 ay bildiğin ayakkabıyla askerlik yaptım...zaman içerisinde bu monotonluk seni sıkacak boğacak...
yani askerlik çok zevkli bişey değil...kişisel görüşüm....heleki son 6 ay geçmek bilmez...Doğuda yaparsan belki bi şevkle yapar dönersin...amac bellidir...ama Doğu harici askerlik sıkıcı...
arkadaşımızın keyfi yerinde herşeyden memnun lütfen kafasını karıştırmayalımAhh şahin kardeşim 17 ay askerlik yaptım.Bitmek bilmedi.Sanki 17 yıl yaptım:mrgreen:
hehe metehan abi farkındayım .tabiki dedikerin de haklısın son 6-7 ay geçmez beki.çok zevkli değil belki ama farklı bir atmosfer.sivili ve sıla özleniyor tabiki.
ama bambaşka duygular içerisinde oluyor insan.56 arkadaş şehit habelerini izlediğimizde topyekün ağlıyoruz.ertesi sabah eğitimde gör ondan sonra bizi.90 kg lık bir arkadaşım bile kuş misali uçuyor.benim gibi miskin adam 2400m koşuyor kesilmeden.
ortamdan ortama değişiyor tabiki.eğitmenlerin bir çoğu zaten doğuda çatışmaya girmiş üstlerimiz.birazda onların anlattıkları bize ders olup eğitime yapışmamızı sağlıyor.
anltabildim umarım