Sivasta Baba Yarısı Bir Komutan(okumadan geçmeyin)sahinbirinci

KONU EDİT lendi .................................

Son düzenleme:
Merhaba

Galiba askerliğini Sivas'ta yapıyorsun.. Bende Sivaslıyım ve bende şu anda memleketin bir başka yerinde, Kıbrıs'ta yedek subay olarak askerliğimi yapıyorum. Bir çok noktada ortak gördüm yazmak istedim.
Askerlik hakkında söylediklerine katılıyorum. Kolay gelsin arkadaşım. İnşallah kendine çok şey katarak vatan borcu vazifeni sağ salim yapıp dönersin evine, Cümle diğer asker kardeşlerimizle birlikte

Son düzenleme:
evet şu anda sivastayım:)acemi birliğim burada.temeltepe de 45 günüm kaldı sonrası nasip.ama ağırlıklı olarak buradan kıbrısa giden çok.

Sizede kıbrısta hayırlı görevler komutanım.biraz kıbrıs hakkında bilgi verirseniz sevinirim bizim burada çok merak ediyorlar.

1.106 mm Gtt çvş Eği.Bl sivas temeltepe

sahinbirinci tebrik ederim böyle bir topic açman oldukça sag duyulu bir davranış.

şehir efsanesi gibi askerligi kötülen ve insanları korkutan kişilere umarım bu topic hava almayacak şekilde güzel bir kapak olur.

bu arada sizlerede hayırlı görevler. umarım gittiginiz gibi gelirsin:rendeer:

Son düzenleme:
kardeşim eminim oranın havasını deiştiren en baş etkenlerden biri sensindir guler yuzlu arkadaş canlısı kişiliğinle orayı daha bi baska hale bürüttügünü tahmin edebiliyorum...:cherry: sagsalim bitir askerligi ..
tezkereyi ıslatcaz ona gore :p kaçış yok
allaha emanet ol ....:rendeer:
iLLeqaL riDer:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah herkese böyle komutanlar nasip etsin.

bende bir sivaslı olarak hayırlı tezkereler diliyorum..

Allah hayırlısı ıle senı bekleyen ozleyenlerıne kavustursun.Askerden kacmak ıcın bın turlu yola basvuranlarada bu yazı örnek olsun.

Arkadaşlar herkese çok teşekkürler.

en güzel cevabı zaten elint kardeşim yazmış ve noktayı koymuş.insan kendi olduğu sürece emir komutaya dikkat ettikten sonra askerlik zevk alınacak bir olay.

komutanlarda insan.zaten ilk girişte herkese söylenir adam olursanız adam gibi davranırız hayvanlık yaparsınız biz dahada hayvanlaşırız dediler.biz adam olduk adam gibi muamele gördük.tabiki çıkıyor arada bir kaç denyo ne yapalım idare ediyoruz onlarıda..

Arkadaşlar herkese çok teşekkürler.

en güzel cevabı zaten elint kardeşim yazmış ve noktayı koymuş.insan kendi olduğu sürece emir komutaya dikkat ettikten sonra askerlik zevk alınacak bir olay.

komutanlarda insan.zaten ilk girişte herkese söylenir adam olursanız adam gibi davranırız hayvanlık yaparsınız biz dahada hayvanlaşırız dediler.biz adam olduk adam gibi muamele gördük.tabiki çıkıyor arada bir kaç denyo ne yapalım idare ediyoruz onlarıda..

dostum sen askerliği pek sevdin...seni uzman çavuş görmek ister bu deli gönlüm...:p

ayağındaki postalı çabuk unutmuşa benziyorsun...ha ben Bahriyeydim 17 ay bildiğin ayakkabıyla askerlik yaptım...zaman içerisinde bu monotonluk seni sıkacak boğacak...

yani askerlik çok zevkli bişey değil...kişisel görüşüm....heleki son 6 ay geçmek bilmez...Doğuda yaparsan belki bi şevkle yapar dönersin...amac bellidir...ama Doğu harici askerlik sıkıcı...

dostum sen askerliği pek sevdin...seni uzman çavuş görmek ister bu deli gönlüm...:p

ayağındaki postalı çabuk unutmuşa benziyorsun...ha ben Bahriyeydim 17 ay bildiğin ayakkabıyla askerlik yaptım...zaman içerisinde bu monotonluk seni sıkacak boğacak...

yani askerlik çok zevkli bişey değil...kişisel görüşüm....heleki son 6 ay geçmek bilmez...Doğuda yaparsan belki bi şevkle yapar dönersin...amac bellidir...ama Doğu harici askerlik sıkıcı...

hehe metehan abi farkındayım .tabiki dedikerin de haklısın son 6-7 ay geçmez beki.çok zevkli değil belki ama farklı bir atmosfer.sivili ve sıla özleniyor tabiki.
ama bambaşka duygular içerisinde oluyor insan.56 arkadaş şehit habelerini izlediğimizde topyekün ağlıyoruz.ertesi sabah eğitimde gör ondan sonra bizi.90 kg lık bir arkadaşım bile kuş misali uçuyor.benim gibi miskin adam 2400m koşuyor kesilmeden.

ortamdan ortama değişiyor tabiki.eğitmenlerin bir çoğu zaten doğuda çatışmaya girmiş üstlerimiz.birazda onların anlattıkları bize ders olup eğitime yapışmamızı sağlıyor.

anltabildim umarım

Ahh şahin kardeşim 17 ay askerlik yaptım.Bitmek bilmedi.Sanki 17 yıl yaptım:mrgreen:

hehe metehan abi farkındayım .tabiki dedikerin de haklısın son 6-7 ay geçmez beki.çok zevkli değil belki ama farklı bir atmosfer.sivili ve sıla özleniyor tabiki.
ama bambaşka duygular içerisinde oluyor insan.56 arkadaş şehit habelerini izlediğimizde topyekün ağlıyoruz.ertesi sabah eğitimde gör ondan sonra bizi.90 kg lık bir arkadaşım bile kuş misali uçuyor.benim gibi miskin adam 2400m koşuyor kesilmeden.

ortamdan ortama değişiyor tabiki.eğitmenlerin bir çoğu zaten doğuda çatışmaya girmiş üstlerimiz.birazda onların anlattıkları bize ders olup eğitime yapışmamızı sağlıyor.

anltabildim umarım

biz derdik ki en kral askerliğie turp suyu sıkayım...hep böyledir...orada bir garip duygularla bulunuruz...yani olay tamamen psikoljik...bakmak istediğin açı olumlu diyecek bişey yok...ama unutma ki savaş bitti...yok...siz genclerin orada barınabilmesi 18 ay erzak ve bilumum harcamalar...silahlanma Türkiyenin belini fazlasıyla bükmekte...endüstri ve sanayi ülkesi olamayan toplumlar böyle asker mantalitesiyle yönetilir...yani 100.000 kuru askerim olacağına bir Kruvazörüm olsun isterim ben...anladın değilmi...önemli olan gencleri zorla askere çağırmak yaptırmak değil profesyonel eğitimli maaşilı lejyonerler kurmaktır...ve bu paralı askerleri teknolojiyle donatmalısın...

biz de sabah akşam küfür ediyoduk her yerde farklı demekki kıymetini bil

olay koptu ta nireye geldi:)valla arkadaşlar ben şu anda çok rahatım gerçekten elleşip moralimi bozman gariiii:mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
askerlikten kaçmak için ellerinden geleni yapanlara kızmıyorum da onları korkutanlara ateş püskürüyorum. ben de aslanlar gibi yaptım görevimi her yapan aslan gibi.... harika bir topic.... kardeşim, belki bunalrı okuyamayacaksın ama ben mersinliyim ve mersindeyim. bir şey lazım gelirse ( ki eminim oarada komutanlarımız ellerinden geleni yapar ama olursa işte) ben buradayım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar