Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jinlun bayisi değilsin artık değil mi?slm dostum ben Ercüment İstanbul _ JINLUN Bayii yaş 36
Jinlun bayisi değilsin artık değil mi?slm dostum ben Ercüment İstanbul _ JINLUN Bayii yaş 36
Adım müslüm 21 yaşındayım samsunda fırın imalatım var galiba en garibanı benim forumun olsun fırıncıda lazım diyorlarArkadaşlar sitenin yaş ortalamasını merak ediyorum... Daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum (daha doğrusu rastlamadım) Hatta buraya herkes yaşını, mesleğini filan kısaca kendini tanıtan bir mesaj gönderse hoş olur diye düşünüyorum...
Adım Alper Kanar, yaşım 22 Sakarya Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Okuyorum...
bir ara bu konuya yazmıştık, bu ankete ilk yazanlar EYT'den emekli oldular diye.Bu tür uzun süreli anketler yanıltıcıdır. Mesela bu ankete katıldığımda yaşım farklıydı. şimdi farklı. Başka dilime geçtim.
50 yaşındakilere genç diyoruz biz, 50yi geçmemişlere vstrom gibi gagalı motorları tavsiye etmiyoruz.yeni üye olmama rağmen işaretlediğim aralıkta değilim artık
sitenin yaş ortalaması 50 oldu hala düşük gözüküyor sonradan değiştirilmediği için![]()
50yi geçmemiş kimseye v strom aldıramazsınız o kadar çirkin alete hiç bi genç binmeyecek..50 yaşındakilere genç diyoruz biz, 50yi geçmemişlere vstrom gibi gagalı motorları tavsiye etmiyoruz.![]()
Gençler binmesin zaten. Bırakın biz ihtiyarlara kalsın.50yi geçmemiş kimseye v strom aldıramazsınız o kadar çirkin alete hiç bi genç binmeyecek..
Hoşgeldin.konuyu hortlatalım mı?
ARKADASLAR INANMAYIN YASINIZI VE MESLEGINIZI OGRENMEYE CALISIYORLAR
İlaç kullanmayın abi siz sağlam nesilsiniz bir şey olmaz size.Hoşgeldin.
Konu açıldığında 20li yaşlar yazanlar EYT'den emekli oldular, motorla köfteci turları yapa yapa kolesterol yükseldi doktor kolesterol ilacına başlattı.
Haa, yazmazsam ayıp oluyor, vstrom çok güzel motor.![]()