Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
ben akber aktün emekli deniz subayıyım. halen bir kamu kuruluşunda üst düzey görev yapıyorum. motor gibi bir zevki tatmanın mutluluğunu anlatmak böylesine bir sitede abesle iştigal olur ama çok seviyorum ya ne yapayım işe bile motorumla gidip geliyorum önceleri çok yadırgıyorlardı ama artık gözleri alıştı . benden sonra 3-4 kişi daha motor sahibi oldu. bulaştırdım verdim virüsü onlarada. ankaradaki dostlarımızla buluşmayı çok isterim gerçi benim motorum öyle süper bir motor değil ama benim için yeterli. her şeyin sırasıyla olacağını düşünüyorum. herkese sevgiler... kazasız belasız dikkatli sürüşler..:queen::queen::queen:

selam ben istanbuldan gürkan yaşım 42 eletrik teknisyeniyim taksimde kendi iş yerimde çalışıyorum ve bir motor tutkunuyum :rendeer:

Merhaba arkadaşlarım, Ben F. Melih, Ankara 1977 doğumluyum ve şu an için özgürüm (çalışmıyorum)

Motosikleti
Dl650vstorm
bendeniz kamyonet şoförü yüm yaş 34 ama kimse inanmıyo hiç göstermem yaşımı(kaporta sağlam nevarki çok km yapmışız):cherry:

mrh.bende yeniüyeolmuştm bu anket ii denk geldi.istanbulda oturuyorum.beden eğitim ögretmeniyim 28 yaşındayım herkese selam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende shop cuyum ahahahahha anlıyan anladı :mrgreen:

ben furkan 18 yaşındayım istanbul / avcılarda oturuyorum şu anda karabük te makine teknikerliği okuyorum... inş ileride makina mühendisi olup altıma hayabusa gibi bişi çekicem suanda 50cc ile yetinioz :cherry:

yaş 28 inş. müh. Trabzon'da çalışıyorum. Şimdilik.

Selam herkese.Adana ve mersinde gümrük müşavirliği ile uğraşıyorum.yaş 23.

bahrı bende göztepe ama ist :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kerem 24 yaşında 1.72 boyunda 70 kiloluk bi zuzaylıyım..

havalimanı kargo gümrüklemede çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhabalar ,

Ben Emrah yaş 21 Ankara ( Yamaha ile her yer) Astsubay

selamlar ben istanbuldan soner mesleğim mobilya raydolap motorsikletlerim crown 150 ve gomoto movente

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar