Sitemizde Takip Ettiğiniz Üye Ve Konular

ben cartman isimli ark ı takip ediyorum cok efendy cok komik birisi galiba :)
25 şımar 25 ukela :)

benim yerim konu disi artık.eskiden sitenin her tarafını tavaf ederdim.yaş geçtikçe huylarda değişiyo :)
Bdayday,Kıltekin,Alp_fodul ve sayın kankam mete_han abinin olduğu bher topic benim icin takip niteliği taşır.

Mete_han abi akşam mesjımı almış olmaz lazım.burdan hatırlatayım.sakın ihmallere verme benim derdimi

Moderatör (forrap)
Bu topici görmemişim,hepsini az çok takip ediyorum,görev icabı.Aylar öncesinde atılmış mesajlara baktımda bu topicteki,bırakın 2005 leri bir kaç ay önce atılmış mesajlar bile artık belkide farklı düşüncelerin gerisinde kalmış mesajlar..
Kişileride takip etmek zorunda kalıyoruz,o yüzden hemen hemen herkesi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Her üye hakkında az çok bir şey yazabilirim,arşivliyorum bir nevi :)Kim kimdir,ne yapar ne eder..

Niye antropoza mı girdin?......:queen::queen::queen:

kanka emekliyiz artık dorumlarda...emeklilik için 2 üye yılını doldurduk....:queen:

benim yerim konu disi artık.eskiden sitenin her tarafını tavaf ederdim.yaş geçtikçe huylarda değişiyo :)
Bdayday,Kıltekin,Alp_fodul ve sayın kankam mete_han abinin olduğu bher topic benim icin takip niteliği taşır.

Mete_han abi akşam mesjımı almış olmaz lazım.burdan hatırlatayım.sakın ihmallere verme benim derdimi

dostummm aldımm...ayıpsın...ödemeli aramak istemedim ayıp olmasın diye...işyerindede yasak bu aralar herkese dış aramalar...valla cevap yazamadım...siteden msjlaşırız diye düşündüm...senin iş yaş kanka...:)

bu arada dorumlarda yazmışım...forumlarda olacaktı...harbi emekliyiz...alzaymır başladı...

Son düzenleme:
Çok iyi motor tavsiye ederim, bu tarz konulara yazmayı pek bi severim.

mete han abi sen takip etmeyen ölsün. çılgın çocuk iso :)

bende Sakal gibi çok pis düldül tavsiye ederim...

riçi abi şu gs 500 den kurtul sana bi cbf 500 patlatak apii...:p475 basıyo şerrefsizimmm bunlar...turbo 8 ileri 1 geri vites modiffiyeli cbf 500 buldum temiz...ilk sahibi bayandan...:p

riçi abi şu gs 500 den kurtul sana bi cbf 500 patlatak apii...:p475 basıyo şerrefsizimmm bunlar...turbo 8 ileri 1 geri vites modiffiyeli cbf 500 buldum temiz...ilk sahibi bayandan...:p

yaw motora 4 gündür elimi sürmedim. bu olaylar çok bozdu kafamı sezon sonu belli olmaz gs500 e arivederci deriz bakarsın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu topici görmemişim,hepsini az çok takip ediyorum,görev icabı.Aylar öncesinde atılmış mesajlara baktımda bu topicteki,bırakın 2005 leri bir kaç ay önce atılmış mesajlar bile artık belkide farklı düşüncelerin gerisinde kalmış mesajlar..
Kişileride takip etmek zorunda kalıyoruz,o yüzden hemen hemen herkesi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Her üye hakkında az çok bir şey yazabilirim,arşivliyorum bir nevi :)Kim kimdir,ne yapar ne eder..

Takıldığın olursa sor söyleyim tuncer....:p:p:p:p:p

Saolsunlar sanki hepsi mahalle arkadaşım gibi......:p:p

Aktiflerin çoğunu zaten şahsen tanıyorum.....Diğerlerinide şöyle yada böyle azz yada çok tanıdım.....:cat:

dostummm aldımm...ayıpsın...ödemeli aramak istemedim ayıp olmasın diye...işyerindede yasak bu aralar herkese dış aramalar...valla cevap yazamadım...siteden msjlaşırız diye düşündüm...senin iş yaş kanka...:)

tmm abi önemli değil.benim yaş 22.sen gerekeni yaparsın :wiinkk::wiinkk:

İhtiyar ın konularını, alp in mesajlarını okumadan geçmem...:p
mt atölye........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesi Takip Ederim Ben Usulden Usulden ::winkwink Ama Özellikle

Hani by_MaViM Die Bi Üye Varya Hani :p İşte Onu

Konularını Çok Pis Takip Ederimmm :p :mrgreen: :mrgreen:

alp_tunay Abimm £G£ NiN İncisi TÜRKİYE NİN Göz B£B£Ğİ

İZMİR £ Hoşgeldinnn :queen: :queen: :cat: :cherry: :cherry:

Shot at 2007-07-28

Son düzenleme:
abisi ben kafama göre takılırım.. kafama yatan topiğe bakarım.. bildiğim bişeyler varsa yazarım..fikrimi belirtirim..yoksada sadece bakmakla kalırım.. gezilere çok imreniyorum ama vaktim olmuyor malesef.. birazda cesaret istiyor.. kimi zaman soğuyorum motordan hüzünleniyorum.. kimi zaman motorumu gidip öpesim geliyor.. gülüyorum eğleniyorum.. öle işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar