O değil de bir kütük varmış, sevdim keratayı![]()
Mete kanka sen beni takip etmiyon mu,yoksa beni beğenmiyon mu![]()
kanka bizim dönemimiz kapandı be...:queen:
bizden geçti yani....ale:
Niye antropoza mı girdin?......:queen::queen::queen:
benim yerim konu disi artık.eskiden sitenin her tarafını tavaf ederdim.yaş geçtikçe huylarda değişiyo
Bdayday,Kıltekin,Alp_fodul ve sayın kankam mete_han abinin olduğu bher topic benim icin takip niteliği taşır.
Mete_han abi akşam mesjımı almış olmaz lazım.burdan hatırlatayım.sakın ihmallere verme benim derdimi
mete han abi sen takip etmeyen ölsün. çılgın çocuk iso![]()
riçi abi şu gs 500 den kurtul sana bi cbf 500 patlatak apii...475 basıyo şerrefsizimmm bunlar...turbo 8 ileri 1 geri vites modiffiyeli cbf 500 buldum temiz...ilk sahibi bayandan...
![]()
Bu topici görmemişim,hepsini az çok takip ediyorum,görev icabı.Aylar öncesinde atılmış mesajlara baktımda bu topicteki,bırakın 2005 leri bir kaç ay önce atılmış mesajlar bile artık belkide farklı düşüncelerin gerisinde kalmış mesajlar..
Kişileride takip etmek zorunda kalıyoruz,o yüzden hemen hemen herkesi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Her üye hakkında az çok bir şey yazabilirim,arşivliyorum bir neviKim kimdir,ne yapar ne eder..
dostummm aldımm...ayıpsın...ödemeli aramak istemedim ayıp olmasın diye...işyerindede yasak bu aralar herkese dış aramalar...valla cevap yazamadım...siteden msjlaşırız diye düşündüm...senin iş yaş kanka...![]()

Xnode u takip ederdim gerek kalmadı![]()