Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut: :salut: Mete abim hani bunları kimselere sölemicektin:salut: :salut:

O kadar da sus payı aldın abi yaaa :salut:

25. madde olsa gerek : Memleket memleket dolaşıp dumur detayları yakalamaya çalışan,ambiansı yakalayalım,action olsun,ratinglerim artsın...diye uğraşırken kendisi dumurlara uğrayan tipler vardır.Şekil 131-abc (bir üstteki mesaj sahibi):queen:
Güzel bir çalışma mete abicim.Eline,ayağına,saçının teline gurban olam ben senin.:rendeer:

vay crazyim devilim uyuyan devim serdarım mondıalcim bahtsız tospağam kadersiz arkadaşım burnu gübreden hiç çıkmayan canım kardeşim nasılsın...

nihayet birileri uyandırdımı seni günaydınn...:queen:

2006 dayız gülüm...hatırlatayım dedim..yaz geldi tabi...mevsim senin mevsimin...çık dağlara bayırlara Denizli ovalarına nehirlerde balık avla ama insanlara saldırma taammı...akıllı uslu ol...avcıları görünce kaç bitanem...neslin tükenmemeli senin...hadi canım öpüldün...

selamlar kardeşim...çok selam hidoya ve özel insanlara...::sefereee ::friends: ::bira01::

O nasıl söz,hürmetler size,biz şu an paşamızın filmi var starda onu seyrediyoruz.

Canım abim;en kısa sürede benim mağaraya da yatıya beklerim:p Aramızdaki tek fark ben kışın uyuyorum sen yazın uyuyorsun :queen: seni insan hayvanı seni diyo ya hani Ata Demirer :queen: :queen: :queen: İstanbul'un el değmemiş goncası,bilgisayarımın soğutma aparatı,motorumun benzinliği (benim motor racing olmadığı için dayanmıom korkma:cherry: ),internetimin 200kbps hızı...sevgi kelebeği aşk böcüğü mete abim;Seviyoruz seni:rendeer:

laflara bak yaaa sitdown show a döndü burası :) :mrgreen:
bombasınız siz beaaa

Bunlar hep sıcaktan oluyoo.Sıcaktan...

fan8tf.gif
fan8tf.gif

La volki tolki telsizim,canım kardeşim,hava soğutmalı bişiler mi demek istion sen bana heee,benim yazdığım her mesajın arkasından bu pervaneleri koyuyuon la,uyuz oldum ya dönüp duruyo cins cins:queen: yağ soğutmalı moto jipi hakemim benim;öptüm seni gıdığından:queen:

akalteke' Alıntı:
o bir adam o bir adam gibi adam o biiiiiiir metehaaaaaaannnnnn :rendeer:

ooo bizim tayfa pek coşmuş...sağolun varolun...beni siz varettiniz...sizler için buradayım...asgari ücrete talimim...:queen: :rendeer:

Arkadaslar,

son forum mesajlarına kısaca göz atacak olursak benim incelediğim zamanla;
ençok ilgi 100 cevap ve 3488 görüntülenme ile "Metro Grossmarketten iddialı Motorsiklet fiyatları" başlığına gitmiş.

Bu başlıktan sonra 2 başlık var biri "motorumu bağlattım " 72 cvp ve 1042 görüntülenme ve "ehliyetsiz motosiklet sürücüsü...." 64 cvp ve 1196 grntlnme ile. Bence bu iki başlık ceza ve kanunlara karşı çıkma olarak birlikte değerlendirilmeli.

Motosiklet.net acıldığında diğer göze batanlar ise CBR 125topiği 98 cevap ve 1238 görüntülenme ve
Site Üye Profilleri topiği (şu anda içinde bulunduğumuz BAAAAŞŞŞŞlık) 88 cevap ve 952 görüntülenmededir.

Sonuç olarak ...... madde olarak benim gibi istatistik manyaklarını da yazabiliriz.

buda güzel valla...ben bi manyak kendim varım diyordum hem...kader birliği yapmışız...:p

hem bişey sorucam 90 cvp 1000 görüntülememi başarılıdır...

yoksa 100 cvp 3000 görüntülememi...:p

yani bende bir emek ötekinde bir haber var...biz üretiyoz abicim...alıntı falan bünyede durmaz...:p

Son düzenleme:
iyi de kardeş, bunun yeri burasımı?
konu dışı diye bir yer var. bilinmi???
de get, orada aç bi daha :queen:

Akira' Alıntı:
635- ASKERE GİDEN ÜYE PROFİLİ

Askeree gidiyoruuuum. Vatan borcuuuu. Gel tezkereeee. Gibi başlıklar açarak açtığım son başlıkta 1000 kişi bana güle güle desin, alem bana hasta kalsın, forumun kralıydım, şimdi ordunun kralıyım, triplerine gark ederek, gittiğinde boşluğunun doldurulamayacağını döndüğünde omuzlarda taşınacağını düşünerek askere gider. (Ama durum pekte öyle değildir. Askere giden geyikçinin yeri derhal padavan bir geyikçi tarafından doldurulur, askerdeki unutulur. Kendisi ilk çarşı izninde attığı mesaja pek kimsenin itibar etmemesi, hatta zamanla kimsenin itibar etmemesiyle bu durumu idrak edecektir.)

Not: bu arkadaşlar işi çığırından çıkarıp zorla milleti kendisini yolcu etmeleri, hoppa hoppa havalara atmaları, alemin kralısın diye çılgınlarca alkışlamaları için çağırır. Sırf kendisi için gülegüle partisi olsun diye dümenden gezi ayarlamaya çalışır.

cbr1000rr senin kategorin yazılmış bak...:bounce:

gurzan naber kardeşim...:wiinkk: ben mahallenin delisiyim...bulaşmamak lazım dimi abicim...:p

mete_han' Alıntı:
İhtiyar abi senin içinde bir madde ekleyeyim...:p

14-......40 YAŞINDAN SONRA KENDİNİ SİTELERE FORUMLARA ADAMIŞ GÖNÜL ADAMLARI...

40 yaşından sonra bu üyeler bakarlarki hayat boş forumlarda coş ambiansına girerler...bilgi birikim ve tecrübelerini herkesle paylaşırlar...sevimli tiplerdir...sevilirler...saygı görürler...saygıyı hakederler...babacandırlar...buluşmalarda herkes onların etrafında toplanırlar...popüler olma kaygıları yoktur...insan doğarken zaten büyüklerini sevme ve sayma içgüdüleriyle doğar...bu içgüdülerle örneğin kılıçbalığı ve harduro abileri hep sever sayarız...:p

gönül adamı olurlar...her derdini paylaşabileceğin karakterlerdir...sıkıntın olduğunda git omzunda ağla ambiansı yani...:rendeer:
Mete kardeş sen işi çözmüşsün:cat:

tunoka' Alıntı:
Mete kardeş sen işi çözmüşsün:cat:

abi herşeyi çözdüm ama kendimi bi türlü çözemedim...:wiinkk:

cbr1000 dostum 15 ayda geçer için rahat olsun...:rendeer:

cbr1000rr hayırlı terhisler ..acemilik neredeydiii..

senin grubun askere gidenler grubu:)

Bu mevzuların hepsi doğru,
Benim merak ettiğim, biri ne zaman çişim geldi gibi abuk bir topic açacak. Yapılmadık bir o kaldı sanırım

...çişim Geldi...

metin67' Alıntı:
Bu mevzuların hepsi doğru,
Benim merak ettiğim, biri ne zaman çişim geldi gibi abuk bir topic açacak. Yapılmadık bir o kaldı sanırım

çişim geldi...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar