:Akira' Alıntı:437- Moderatörün son yazılan 4 -5 yazıyı silip başlığı bir sayfa geriye götürmesi sonucu "az önce ben geleceği mi gördüm" diyerek sersemleyip, kendine gelmek için elini yüzünü yıkayan üye profili.
:silent: :silent:
fener1907' Alıntı:metehan arkadaşım
Harika olmuş.Peki sen hangi gruptasın?![]()
Pleasure' Alıntı:genelde bu seçeneklerden birkaçına dahil oluruz dimi 2 tanede benden
22-yeni motor alınca vidyo koyacam resim koyacam deyip,motoru bulunca forumu unutan üyeler.
23-tam güzel bi cevap hazırlayıp yarısına kadar yazmışken "yaw şimdi bunu yazınca ne olacakki" diyip mesajı yollamaktan vazgeçen üyeler.
bu arada 23 ben oluyorum tam yazıyorum bişeyler, sonra silip vaz geçiyorum.
mete_han' Alıntı:7-HERŞEYİ BİLEN ADAMLAR VE HER TOPİĞE UKALACA CVP YAZAN ÜYELER...
Bu arkadaşlar mesaj ortalamaları hep 1000 in üzerindedir...bay herşeyi bilen olduklarından alakasız topikleri veya yanlış gördükleri şeyleri...sert bi şekilde msj yazarak..."siteyi niye takip etmiyon kardeşim"..."bunun yeri buramı diye"...azarlama moduna girerler...herşeyi onlar bilirler...mod ve admin değillerdir kendilerini 1000 mesajdan sonra öyle hissederler...
mete abi işte ozaman öperim seni abi..mete_han' Alıntı:dostum bende durum değerlendirmeci ekşın elemanım...her kategoriye girerim...çünkü yazdığım şeyleri bizzat bende yaptım...yaşadım...![]()
muruti kardeşim...inşallah yakın zamanda kaynaşırız...ashesda iyi sağlam elemandır...dobra ve samimi biridir...ikinizide kaynaştırıcam uygun bir buluşmada...ulan sonra siz kanka olup beni unutursunuz valla...:wiinkk::queen:
Akira' Alıntı:635- ASKERE GİDEN ÜYE PROFİLİ
Askeree gidiyoruuuum. Vatan borcuuuu. Gel tezkereeee. Gibi başlıklar açarak açtığım son başlıkta 1000 kişi bana güle güle desin, alem bana hasta kalsın, forumun kralıydım, şimdi ordunun kralıyım, triplerine gark ederek, gittiğinde boşluğunun doldurulamayacağını döndüğünde omuzlarda taşınacağını düşünerek askere gider. (Ama durum pekte öyle değildir. Askere giden geyikçinin yeri derhal padavan bir geyikçi tarafından doldurulur, askerdeki unutulur. Kendisi ilk çarşı izninde attığı mesaja pek kimsenin itibar etmemesi, hatta zamanla kimsenin itibar etmemesiyle bu durumu idrak edecektir.)
Not: bu arkadaşlar işi çığırından çıkarıp zorla milleti kendisini yolcu etmeleri, hoppa hoppa havalara atmaları, alemin kralısın diye çılgınlarca alkışlamaları için çağırır. Sırf kendisi için gülegüle partisi olsun diye dümenden gezi ayarlamaya çalışır.
Akira' Alıntı:635- ASKERE GİDEN ÜYE PROFİLİ
Akira' Alıntı:1529- BEN GİDİYOM, KÜSTÜM ÜYE PROFİLİ
Bu üye tipi kafası moderatöre veya yaşadığı polemiklere attığı için, hanesine yazılı 1000 küsür mesaja güvenerek kitlem(bunlar genelde öyle birşey olduğuna inanırlar ama kitle dedikleri yüzyüze tanıkları ve ayıp olmasın diye forumda bunu destekleyen bir avuç avatardan ibarettir.) bana sahip çıksın sebebini sorsun bende ÇAT !!! yazayım. Sonra kitlem moderatör veya tartışmaya girdiği adamı haşat etsin, beni ayrılmaktan vazgeçirsin ütopyasıyla bir başlık açar ve forumda pek sevilmeyen bir adam olduğu için beklediği ilgiyi bulamaz. Tükürdüğünüde yalayamadığı için tıpış tıpış gidecektir.
Ama merak etmeyin kısa bir süre onra "Gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem" "Yıkılmadım ayaktayım" gibi arabesk bir başlıkla aramıza katılacaktır.
muritu' Alıntı:motor noldu bu arda.. yukarda da sormuştum ya
Akira' Alıntı:Durum burada yazdığım gibi. Şu an beklemedeyim.(linki unutmuşum yaw:mrgreen: )
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13905&page=10
Not: İlgin için teşekkürler.:rendeer:
Akira' Alıntı:Durum burada yazdığım gibi. Şu an beklemedeyim.(linki unutmuşum yaw:mrgreen: )
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13905&page=10
Not: İlgin için teşekkürler.:rendeer:
poseidon_20' Alıntı:Mete_han abi harikasın sen yaaaaaaaaa Nerden buluyon sen bunları
Akira' Alıntı:131.14- İDEALİST BAŞLAYIP KAŞAR DEVAM EDEN ÜYE PROFİLİ
Bu üye tipi tanışma topiğinin hemen ardından. " Toplu gösteri yapalım" "Vergiye Hayır !!!" " Motosiklet sürücülerini bilinçlendirmeliyiz" gibi Memleketi kurtarma amaçlı başlıklar açar. Uzun süren hararetli tartışmalardan sonra, kendiside elini taşın altına sokmak istemez ve gündemin değişmesi için bir süre saklanır. Arkadaşı bir süre sonra "Üff motorun üstündeki garıya bahh", "Yakaladım ağzını burnunu kırdım" gibi entryleri girerken görürüz.
mete_han' Alıntı:İhtiyar abi senin içinde bir madde ekleyeyim...![]()
14-......40 YAŞINDAN SONRA KENDİNİ SİTELERE FORUMLARA ADAMIŞ GÖNÜL ADAMLARI...
40 yaşından sonra bu üyeler bakarlarki hayat boş forumlarda coş ambiansına girerler...bilgi birikim ve tecrübelerini herkesle paylaşırlar...sevimli tiplerdir...sevilirler...saygı görürler...saygıyı hakederler...babacandırlar...buluşmalarda herkes onların etrafında toplanırlar...popüler olma kaygıları yoktur...insan doğarken zaten büyüklerini sevme ve sayma içgüdüleriyle doğar...bu içgüdülerle örneğin kılıçbalığı ve harduro abileri hep sever sayarız...![]()
gönül adamı olurlar...her derdini paylaşabileceğin karakterlerdir...sıkıntın olduğunda git omzunda ağla ambiansı yani...:rendeer: