Süper Moderatör (BBRR)
kardeşim mete dönüşün şerefine bi şampanya açayım ne zamandır senden bu performansta bi başlık okumamıştım ...sıkıntıların vardı ...ama aramızatekrar hoşgeldin...:rendeer:
mete_han' Alıntı:zuhtupaşamız bi tane zaten...oda gözbebeğimiz...kıymetini bilelim dimi...Allah başımızdan eksik etmesin baş kumandanımızı...![]()
mete_han' Alıntı:bak dikkat et o bir kumandan değil....
Baş kumandan....:wiinkk:
işte buda beni kopardı gündüz vaktiiii ,sen çok yaşa emi ..forrap' Alıntı:20-BEN ŞEKER KIZ CANDY'İM GELİN BENİ YALAYIN AMBİANSINDAKİ ÜYELER;
Bunların en başında Metehan vardır...Arada başlık açıp ben şekerim sevin beni,okşayın beni,tırmalayın beni kaşıyın beni demeye getirirler.Arada türlü muziplikler yaparak halka kendini sevdirmeye çalışırlar,aslında amaçları bi sonraki seçimde başbakan olmaktır.Sevilmek isterler,çam yarması vücudlarının içindeki ince kalbi gösterirler bize...Gereklidirler,onlar olmasa site çekilmez yani bi nevi kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişeydir onların varlığı.Uzun aralıklarla yüzyüze görüşmek zararsızdır.Topluma birlikte çıklması sakıncalı olabilecek üyelerdir bunlar...![]()
canım arkadaşım akiraAkira' Alıntı:Çok hoş olmuş Mete abi. Vaziyeti (Gerçekten ben de bu aralar forum bana da sıkıcı geliyor libido mu ne diyorsun o azalıyordu.) Çok güzel görmüş kendine has akıl süzgecinden geçirmiş, diğer arkadaşlarlarıda tetikleyip, güzel tespitlerde bulunmuşsun.:rendeer:
Not: Bu sitede eksikliğini hissedeceğim birkaç insandan birisisin. Allah gönlünü şen, yolunu açık etsin.
436- YALAKA ÜYE TİPİ![]()
forrap' Alıntı:20-BEN ŞEKER KIZ CANDY'İM GELİN BENİ YALAYIN AMBİANSINDAKİ ÜYELER;
Bunların en başında Metehan vardır...Arada başlık açıp ben şekerim sevin beni,okşayın beni,tırmalayın beni kaşıyın beni demeye getirirler.Arada türlü muziplikler yaparak halka kendini sevdirmeye çalışırlar,aslında amaçları bi sonraki seçimde başbakan olmaktır.Sevilmek isterler,çam yarması vücudlarının içindeki ince kalbi gösterirler bize...Gereklidirler,onlar olmasa site çekilmez yani bi nevi kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişeydir onların varlığı.Uzun aralıklarla yüzyüze görüşmek zararsızdır.Topluma birlikte çıklması sakıncalı olabilecek üyelerdir bunlar...![]()
ashes' Alıntı:o abin meşhurdur birader ilgi çekmesine gerek yok zaten yazdıgı anda topigine herkez yazar birader sen merak etme takıl kafana göre