ylmzzz' Alıntı:her yeni gelene hoşgeldin
her kaza yapana geçmiş olsun
her motor alana hayırlı olsun diyen ve biraz geyik sohbetini seven aktif üyeler :cherry:
mete_han' Alıntı:9-YERİNDE DURAMAYAN DELİ DİVANE GEZEN KENDİNİ DAĞLARA TAŞLARA ADAMIŞ KROSCU ÜYELER
bu abilerimiz sadece geziler ve etkinliklere topik açar...başta değerli kılıçbalığı abim ve harduro abim...hayatları dağ bayır ve ovalarda geçer...şehire arada bir inerler...erzakları alıp tekrar dağlara çıkarlar...arada bir yerel halkın önünü keserler...onları korkuturlar...
çoook fazla takılmasamda konu dışına ,sana hak veriyorum abi, doğru söze ne denir ,doğrunun hep arkasındayız.. haklısın, yürü be kim tutar seni. dillendirin bunu, renk olsun biraz ana sayfada demi. en azından belli sayıda olmasına izin verilir tüm sayfayı kaplamasın diye her yeni açılanla birlikte demimete_han' Alıntı:arkadaşlar esasında coşku sel olup akardı bende ama artık konu dışı ana sayfaya taşınmadığı için libido oranımız düştü...heyecanımız kalmadı...khutuck musty81 5x water akira ve adını sayamayacağım çok arkadaşım site yönetimine dargınız biraz...kimse adına konuşmak istemem ama galiba bişeyler yazacak enerjiyi bulsakda sizlerle paylaşma şansımız olmadığı için elimizi ayağımızı siteden çektik biraz...ale:
SİZLERİNDE EKLEYECEĞİNİZ MADDELER VARSA BUYURUN...:cat:
mete_han' Alıntı:muritucum senle biraz daha kaynaşalım fokurdayalım sanada bir kategori bir katakulli buluruz...hehe..seni kategorize etmem için seni özümsemem lazım...yani sende benim gibi muhalefet elemansın...dediğim dedik öttüdüğüm düdükçü tayfadansın...demin kont88 e bayağı döşedin ordan diyom...belki yazdıkların haklı ama sonuçta hevesi kırılmasın çocuğun diye ben fazla uzatmak istemedim orada meseleyi...kırılmanıda kimsenin seni kırmasınıda istemem...sonuçta burası paylaşımcı bir site...iyi kötü bişeyleri paylaşıyoruz...Tek Teker Arif neden bir tane diye düşünürüm hep...sanki tek yetenek oymuş gibi memlekette...o anlamda düşün...belkide senin yazıların kont88in hayatında bir mihenktaşı olacak ve azimle taşı delip dünya akrobat kralı olacak...sana gelip diyecekki
"hey muritu bir zamanlar hor gördüğün fakir ama onurlu ybrli bir genç vardı...işte karşındayım...azim yaptım artık kralım...bu hırsı sana borçluyum sayende böyle oldum abiii":queen:
ulan gecenin bi saatinde ne geyik çevirdim yav...eh khutuck ben sizin boşuna hocanız değilim demi kanka...allahda bana yetenek vermiş...zeka vermiş...ukalalığımıda yaparım aslanlar gibim...heheh...
collapsed ne olursan ol gel...motorunun markasıda burda önemli değil...bu site ve üyelerinin gönlü herkese açıktır...yenisi eskisi yok...iyigeceler beyler..abbas yatar müsadenizle...
viper_1' Alıntı:14-GÜNCELCİ TAYFA
Millete kıllık olsun diye , eski - üstü tozlanmış - unutulmuş - "banada cevap yok mu?" diyen bütün topicleri canlandırır...
15-ÜYE OLMAYA ÜŞENEN TAYFA...
Yeni gelen birçok arkadaşımdan şu lafı duyarız.Ve bu şahısların durumu gerçekten yorumsuzdur.
"Yaw 3 aydır takip ediyorum , üye olmak bu güne nasipmiş."![]()
Demek ki , k.adı - şifre - d.tarihi yazmak çok zor geliyor...r:
r:
sanırım ben geyikçi tayfadanım.belki biraz da hass.su bu oldu ansıl yapıcaz diyenlerdenim.ne biliym özeleştiri kıvamında bi cevap işte.bu arada cin malı bende de var.inşallah japona hatta belki amerikana doneriz ama maddiyat işte.o yuzden canım çinlim guzel çinlim.hürmetler saygılar.mete_han' Alıntı:muritucum senle biraz daha kaynaşalım fokurdayalım sanada bir kategori bir katakulli buluruz...hehe..seni kategorize etmem için seni özümsemem lazım...yani sende benim gibi muhalefet elemansın...dediğim dedik öttüdüğüm düdükçü tayfadansın...demin kont88 e bayağı döşedin ordan diyom...belki yazdıkların haklı ama sonuçta hevesi kırılmasın çocuğun diye ben fazla uzatmak istemedim orada meseleyi...kırılmanıda kimsenin seni kırmasınıda istemem...sonuçta burası paylaşımcı bir site...iyi kötü bişeyleri paylaşıyoruz...Tek Teker Arif neden bir tane diye düşünürüm hep...sanki tek yetenek oymuş gibi memlekette...o anlamda düşün...belkide senin yazıların kont88in hayatında bir mihenktaşı olacak ve azimle taşı delip dünya akrobat kralı olacak...sana gelip diyecekki
"hey muritu bir zamanlar hor gördüğün fakir ama onurlu ybrli bir genç vardı...işte karşındayım...azim yaptım artık kralım...bu hırsı sana borçluyum sayende böyle oldum abiii":queen:
ulan gecenin bi saatinde ne geyik çevirdim yav...eh khutuck ben sizin boşuna hocanız değilim demi kanka...allahda bana yetenek vermiş...zeka vermiş...ukalalığımıda yaparım aslanlar gibim...heheh...
collapsed ne olursan ol gel...motorunun markasıda burda önemli değil...bu site ve üyelerinin gönlü herkese açıktır...yenisi eskisi yok...iyigeceler beyler..abbas yatar müsadenizle...