Ben görevli memuru hatalı buldum.Ben köprüden geçerken aynı şey benim başıma gelebilir ve ben çaresizlik içinde bir dahaki sefere versem olurmu dediğim zaman,bilinçli ve işibilen bir memur kibar bir şekilde şunu diyebilir.Tamam bu durumu sorun etme ben görevim icabı sana ceza yazayım senin zaten 3 gün içinde ödeme yapman durumunda sorun ortadan kalkar.Bende bu durumda Teşekkür eder yoluma, morelim düzgün,mutlu bir şekilde devam ederim.Gişe memuru görevli olarak oraya tayin edilmiş ise, bu tür durumlarda hemen işi çözmeli ve trafiğin akışını engellememeli.Kendinden bahsedilen memur aksine küstah bir şekilde davranmış.Ben ist. dışında ikamet ediyorum ayda yılda bir geçeceksem o köprüden,herşeyi bilemiyebilirim.Bu durumda gişede oturan memur uyanık davranıp o esnada beni bilinçlendirmesi gerekir.Bazı arkadaşlar gişe memuru 650 ytl maaş alıyor senin paranı ödemesini bekleyemezsin yazmış.Eğer işini bilir vede tam yaparsa ne kimsenin parasını ödemek zorunda kalır nede kimseyi sinirlendirip kimseden hakaret duyar.:cat: