Sinirimi Bozan Gişe Memuru

peki, keseratar arkadasım sen öle diyosan öyledir :) tesekkür ederim.

Sende haklısın memurda haklı demekki o gün parasını düşüren çok olmuş ne diyim inşallah kimsenin başına böle bir olay gelmez.(Gişe memuruna para verirken paranızı sıkı tutun):D:D:D:D

Son düzenleme:
Memurun aldığı parayla ne ilgisi var kii. Memur dengesizmiş ... 1ytl için şu dünyada kimseyi kırmaya değmez 650 ytl alsan bile...

Sonuçta memur da haklı parayı yola düşüren de ... Vermeyecem dememiş ki geçerken öderim üstümde döviz war demiş ...

Devlet 1 ytl'den fakirleşmez.. Zaten köprüden para alınması uygulaması sadece ülkemizde war... Gerçi ne herşeyin wergisi war ama hep para yok hep para yok oluyor ... Neyse konu bu değil ..

Sonuç olarak arkadaş dengesiz bir memura denk gelmiş.. Yanında para olmayınca canın sağolsun diye söyleyen memurları da gördüm :wiinkk:

Bir yerde memur da haklı bir yerde sürücü de haklı.. Ama takılması gereken bir durum değil.. Ceza yazılması gereken durum hiç değil. Sırf işgüzarlık ...
1ytl için değmez ...

Ne var yani bunda diğer kesik attığı müşterilerden biriken paranın 1 ytl sinide bu arkadaşımız adına karşılasın :p

haksizsin dostum..........bence sen suclusun hemde devletin memuruna hakaret etmissin..bu bir suctur..dua et seni sikayet etmedi..

Ben görevli memuru hatalı buldum.Ben köprüden geçerken aynı şey benim başıma gelebilir ve ben çaresizlik içinde bir dahaki sefere versem olurmu dediğim zaman,bilinçli ve işibilen bir memur kibar bir şekilde şunu diyebilir.Tamam bu durumu sorun etme ben görevim icabı sana ceza yazayım senin zaten 3 gün içinde ödeme yapman durumunda sorun ortadan kalkar.Bende bu durumda Teşekkür eder yoluma, morelim düzgün,mutlu bir şekilde devam ederim.Gişe memuru görevli olarak oraya tayin edilmiş ise, bu tür durumlarda hemen işi çözmeli ve trafiğin akışını engellememeli.Kendinden bahsedilen memur aksine küstah bir şekilde davranmış.Ben ist. dışında ikamet ediyorum ayda yılda bir geçeceksem o köprüden,herşeyi bilemiyebilirim.Bu durumda gişede oturan memur uyanık davranıp o esnada beni bilinçlendirmesi gerekir.Bazı arkadaşlar gişe memuru 650 ytl maaş alıyor senin paranı ödemesini bekleyemezsin yazmış.Eğer işini bilir vede tam yaparsa ne kimsenin parasını ödemek zorunda kalır nede kimseyi sinirlendirip kimseden hakaret duyar.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar