silindir kapağı deyip geçmeyin...

bu adamı yakaladığınız yerde kaçırmayın derim..
motorunuz problemini çözer anında...

güzel bir dağıtma olmuş ellerine sağlık ama bir parça var onu kaybetmişsin sanırım. :)
( külbütör lerden birinin sıkma somununu )

yok ağa kaybetmedim onuda diyer kapağa taktım....:cherry::cherry::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

bilyeler ve keçeler ne durumda? kaç kmde açtın?

kendi motorumun değil... bir arkadaşımın... bilyeler daha önce değişmiş ama belli üzerinde en az 50 000 çalışmış... keçeler orjinal çıktı.... 2004 model ybr bu en az 100 000 devirmiş çünkü km yeniden başladı.... ybr de silindir kapağı 100 000 en az gider..... daha önceki 3 ybr de 100 000 devirdi....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

bu adamı yakaladığınız yerde kaçırmayın derim..
motorunuz problemini çözer anında...

şener şen çiçek abbasın minübüsünü söküncee diyor ya '' çiğerini söktüm onun'' bende silindir kapağının ciğerini söktüm....:pl::pl::pl:

Silindir kapağı deyip geçmemek lazım. Motorun kaliteli olması o kapağın altındaki sistemde ve kaliteli malzemede gizli. F1 yarışlarında araçların bütün herşeyinin bilinmesi lazım vites kutusu, motor, lastik, yakıt vs. Ama takımlara gizli tutmaları için sadece üstkapak tasarımlarını saklama hakkı verilmiştir.

Silindir kapağı deyip geçmemek lazım. Motorun kaliteli olması o kapağın altındaki sistemde ve kaliteli malzemede gizli. F1 yarışlarında araçların bütün herşeyinin bilinmesi lazım vites kutusu, motor, lastik, yakıt vs. Ama takımlara gizli tutmaları için sadece üstkapak tasarımlarını saklama hakkı verilmiştir.

bunu bilmiyordum....

merhaba üst kapakdaki piyano millerini nasıl çıkartıyoruz yardımcı olan arkadaş olursa çok sevinirim.

piyonanın göbeğinden boru gecer onu cıkarman lazım, bazı modellerde o boru oynamasın diye sekmanı da var tabikide onuda cıkarman gerekecek.

görünce aklıma geldi benimde üst kapakta çizik var yağ kaçırıyor problem çıkartırmı acaba bana ?

egsoz süpap kapağı varya silindirin üst tarafında ondan yağ kaçırıyo resim atma olanağım yok şuan işyerindeyim :(

bu forumda öyle ilginç insanlar varki üst kapağı silindir blogundan görmeyenler hatta tamamen bağımsız sananlar var:mrgreen:

motordan aldığı hareketi bile işin içene katmıyorlar

konuyu silindir kapağı diye açmışınya şimdi orası silindir değil diyenler çıkıcak diye korkuyorum

neyse bakalım hayırlı teskereler....

Kocaeli İl Temsilcisi
ramçom komiserim askerim ne iş paşam :) askerliği yedinde bizimmi haberimiz yok :) sofrayı donatmışsın bakıyorum , bide o piyano dalgası benimkine hiç benzemiyo ulen ne iş ?:cherry:

hadi yavvv bekliyoz daha çok sofralar kuracaz beraber motürü sök tak olmuyo şekerim ince ayrıntılar sende gizli , öptüm gıdığından :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar