silah1 - halis abimizede geçmiş olsun !!!

Halis abimiz cuma akşamı eve giderken Bahçelievler Kadir Has Center civarlarında 90-100 km gibi bir hızda seyrederken yere dökülen yağ sonucu kayarak kaza yapmış...neyseki motorun kendisinden erken ayrılması sonucu fazla bir yara almamış...cuma akşamı buluşmaya arabayla geldiğinde kazayı öğrendik...ilk başta bizi korkutmamak için sadece dirseğimde bir yaram var desede dün akşam telefon konuşmamızda sürüklenmeden ötürü dizlerindede yara olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm...kendisine tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmiş olsun halis abi.. nedir bizdeki bu şanssızlıklar ya:silent:

Çok geçmiş olsun Halis abi.Aman kendimize dikkat edelim ne olur...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
halis geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin çakıl.su ve yağlara lütfen çok dikkat.edelim

Cumartesi Hasan Tan Çocuk yuvası ziyaretinde konuştuk belli etmesede yüzünde biraz acı ifadesi vardı.Üzüntüye üzüntü katmamak için elinden geldiğince tebessümle konuşuyordu.Geçmiş olsun abicim.

Super Moderator
geçmiş olsun dileklerimi bi,rde burdan dile getireyim
geçmiş olsun halis abi o polisin sana dediklerinide unutmadım:farao:

Gerçekten her gün bir kaza haberi alır olduk.. İnşallah bu dönemler de geçer ve sağlık-sıhhat haberlerini almaya başlarız artık..

Halis abim geçmiş olsun :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun
acil şifalar dilerim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sagolun arkadaşlar benim yinede önemli bişeyim yok bu acılar gelip gecer yaralar kapanır ama bazı yaralar kapanmıyor benim suratımdaki acı hep ifade hep haber bekledigim necdet kardeşimden dolayı idi hep korku ve endişe ile bekleyınce insanın demekki yüzüne vuruyor yinede sagolun allah hepinizden razı olsun teşekkürler

asm

Bununla geçmiş olsun
Şükür ki ileri derece birşey yok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah razı olsun arkadaşlar şükür ayaktayım ve bu da korumalar sayesinde dizlik takmamıştım dizlererim soyuldu o kadar bunada şükür

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ucuz atlatışmış bir kaza olmuş. Geçmiş olsun.
Yollarımız malesef mayın tarlası gibi. Dikkatli olalım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teşekkür ederim birazda bende kabahat belki düşerdim ama bu kadar hasar olmazdı en büyük etken sürat hız yapınca hızlı düşüyor insan

Çooook geçmiş olsun....:rendeer:
Ne yazık ki bilhassa şehir içi trafikte dana sürüsü içinde gidiyormuşcasına aşırı dikkat gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar