silah1-faruk59 eyüp sultan çıkartması

uzun zamandan beri gitmek istediğim eyüp sultan a tekirdağ da yaşamam nedeniyle bir türlü fırsat bulamamıştım.silah1 (halis abi) le msn de konuşurken gelmiyor musun buralara dedi.geliyorum abi eyüp e dedim bende.Allah razı olsun karşıladı büyük çekmecede,sabah namazımızı kıldık,kahvaltı yaptık.biraz mahçup etti bizi halis abi Allah ondan razı olsun.zaten ben yanlız gitsem kaybolurdum ist de.
fotoğraf çekmek aklımıza sonradan geldi,telefonla anca bu kadar oluyor kusura bakmayın.herkese keyifli sürüşler.

Shot with SGH-E250 at 2007-07-29

Shot with SGH-E250 at 2007-07-29

artçı olarak kuzeni de aldım görsün o güzel yerleri diye

Shot at 2007-07-29

bu da ben

Shot at 2007-07-29

eğer zamanım olsaydı ist de uğrayacağım çok arkadaşım vardı,hemen geri dönmek zorundaydık.kusura bakmayın aramadığım için arkadaşlar.

ii olmuşş görmen oraları farukk
keşke pier lotti ye de uğrayıp bi kahve içseydiniz
oraya kadar gitmişkenn

ii olmuşş görmen oraları farukk
keşke pier lotti ye de uğrayıp bi kahve içseydiniz
oraya kadar gitmişkenn

zamanım olsa çok gezicektik ama zaman kısıtlıydı tekirdağ ya dönmemiz gerekiyordu,senelik izinde trakya ya erken dönersem her yeri gezicem

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir sabah isteyen herkesle birlikte tekrar gidebilirz hata herkese kahvaltı ismarlaya bilirm pier lotti veya eyüp sultanda kac kişi olursaolsun farketmez

52nz91s.jpg

ALLAH (CC) ziyaretinizi kabul etsin.

ben de en son, 2004 yılı ramazan ayında ziyaret etmiştim.

fotografları slayt halinde izlemek için tıklayınız

Son düzenleme:
çok ayıp etmişsin ben eyüpte oturuyorum zaten insan derdi eyüpe gidiyoruz die dimi size karşılardım misafir ederdim uğurlardım ama olsun bi daha geldiğinizde beni çağırın lütfen:cat:

zamanım olsa çok gezicektik ama zaman kısıtlıydı tekirdağ ya dönmemiz gerekiyordu,senelik izinde trakya ya erken dönersem her yeri gezicem

Eyüp Sultan bana huzur veriyor, herkesin görmesini tavsiye ederim.

[

ALLAH (CC) ziyaretinizi kabul etsin.

abowww biz kankalar hepsi cemaatden..:p

faruk ben sana ne diyim...bu yaptığın vallahi çok ayıp...:salut:biz geldiğimizde sen bizi ağırladın karşıladın...bi telefon çaksan veya pm atsan seni karşılamazmıyıdk gezdirmezmiydik...yani harbiden ayıp ettin dostum be...kırıldım...üzüldüm...hem Gültekin ben sen bilovi gezerdik vs...program yapardık...vallahi kırıldım...2 rekatda biz kılardık...belki hidayete ercez vesile olucan...:pale:abi kırdın beni...buralara kadar gelip bizi arama sonra topik aç...

abowww biz kankalar hepsi cemaatden..:p

faruk ben sana ne diyim...bu yaptığın vallahi çok ayıp...:salut:biz geldiğimizde sen bizi ağırladın karşıladın...bi telefon çaksan veya pm atsan seni karşılamazmıyıdk gezdirmezmiydik...yani harbiden ayıp ettin dostum be...kırıldım...üzüldüm...hem Gültekin ben sen bilovi gezerdik vs...program yapardık...vallahi kırıldım...2 rekatda biz kılardık...belki hidayete ercez vesile olucan...:pale:abi kırdın beni...buralara kadar gelip bizi arama sonra topik aç...

abi dediğim gibi çok aceleye geldi sabah 11 de de tekirdağda olmamız gerekiyordu.kısmet olursa haftaya yine gelirim inşallah,birdaha kine arıycam abi kusura bakmayın

abi dediğim gibi çok aceleye geldi sabah 11 de de tekirdağda olmamız gerekiyordu.kısmet olursa haftaya yine gelirim inşallah,birdaha kine arıycam abi kusura bakmayın

abi ben kırıldım valla...Gelde seni bi Ulus parkına çıkarayım...Boğazı ayağına sereyim...Dürbünüde eline verdimmi İstanbula doyamazsın...sonra bi Ortaköy bi Kuruçeşme derken hoppp Eminönüde balık epmek...:)

iyi hadi öyle olsun ne diyek...:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tekrar soylüyorum ayarlayalım bir hafta sonu pazar sabahı gidelim tekrar dedigim gibi kahvaltılar benden saat 4:eek:o kalkıp gelen sabah cematine katılan katılmayan herkese :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bize haber vermden istanbula geliyon bide gidiyon ayıp ulen telefonumuz bile var !!!! gelme bidaha gelirsen valla tekerine çomak sokarım :)

tekrar soylüyorum ayarlayalım bir hafta sonu pazar sabahı gidelim tekrar dedigim gibi kahvaltılar benden saat 4:eek:o kalkıp gelen sabah cematine katılan katılmayan herkese :mrgreen:
silah1 seninle tohanede tanışmıştık..aynı yörede oturmamıza rağmen birtürlü görüşemedik..kalender adamsın vesselam..abilik yapman hoşuma gittiği için yazdım..gözlerinden öperim hoşca kal

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bana haber verdi ya yetmezmi senin benzinin biter yolda kalırsın birde o var ya
birde biz sabah 3:30 buluştuk siz yola gidecektiniz benim misafirim var diye gelemeyince ben farukla gittim onun dönmesi lazımdı namaz kahvaltı hemen döndük benim de evde olmam lazımdı ondan size haber versek uykusuz yola gidecektiniz sizi düşündük ya:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar