Motor sigorta olmadan satılıyormus bende satılmaz sanıyordum araştırınca satıldıgını ogrendım aklınızda olsun![]()
Meraktan soruyorum sattırmayan kimdi acabaBen denedim satamadım. Sıfır motor aldım kendi üstüme sigorta 800 çıkınca babama satmak istedim ona 400 çıkıyordu. Sigortasız sattırmadılar. Sigorta ruhsat her bişeyini hallettim sonra babama satıp sigortayı iptal edip parayı geri aldım. Sonra babamın üstüne tekrar sigorta yapıp ruhsat çıkardık.
Ben denedim satamadım. Sıfır motor aldım kendi üstüme sigorta 800 çıkınca babama satmak istedim ona 400 çıkıyordu. Sigortasız sattırmadılar. Sigorta ruhsat her bişeyini hallettim sonra babama satıp sigortayı iptal edip parayı geri aldım. Sonra babamın üstüne tekrar sigorta yapıp ruhsat çıkardık.
Meraktan soruyorum sattırmayan kimdi acabaBen geçen sene sigortası bitmiş şekilde satın aldım motosikletimi.
Beyler benim yaş 23, yeni bir motosiklet alacağım ve sigortası hakkında birşey danışmak istedim fikri olanlar yanıtlarsa sevinirim.
Geçen seneden kazasızlığım var, ehliyetim var, üzerime ilk araç olmayacak ama yaştan dolayı sigorta fiyatı sağlam çıkacak gibi.
Yaştan dolayı sigortanın az çıkması amacıyla motosikleti annemin üzerine yaptırmayı düşünüyorum ama annemin ehliyeti yok, önceden de hiç aracı olmamış bunlar da sanırım sigorta fiyatını etkiliyormuş.Şimdi kendi üzerime mi yaptırasam daha uygun çıkar annemin üzerine yaptırsam mı?
Plakayla alakası yok. Kişinin ikametine yaşına vs. göre değişiyor fiyatlar ben en uygun fiyati ergo'dan aldım
Meraktan soruyorum sattırmayan kimdi acabaBen geçen sene sigortası bitmiş şekilde satın aldım motosikletimi.
bu aralar en iyi fiyat DOĞA SİGORTA şirketinden çıkıyor arkadaşlar. doğa sigorta yeni bi şirket. doğa kolejlerinin iştirakiymiş. ama daha çok fazla acente anlaşmaları yok. o yüzden her acenteden doğa fiyatı alamıyorsunuz. doğa ile anlaşmalı bi acente araştırın. son dönemde bana en uygun fiyatları hep doğa çıkardı hem otomobilde hem motorda