Sigara İçen çocuğun Babasına Söylediği Yalanlar

Yok hatim indirmen gerekecek:queen: Hatim indirip,umreni yapıp tanrıya çok yalvarırsan belki beni sana aşık eder :queen: Öyle bile zor ama :p
Valla şaka maka sigara içen bir kızdan daha itici bir şey yok benim için :) Bakarım,sigarayı bırakmıyorsa ben onu bırakırım.Hiç acımam valla (şimdiye kadar öyle bişey olmadı gerçi,birini çok sevip bu laflarımı yemek zorunda kalmam umarım:p).

Ben bile ne be,görende Jennifer Lopez sanacak :p Sen istiyosunda ben istiyomuyum bakalım :)
Şükür tercihlerim normal :p

Şaka maka,sigara bırakmak sadece irade işi..Ne bırakamam diyen insanlar bıraktı.İsterse herkes bırakır,ki bırakmalı da bence :cat:Hatta başlamak hata..Bizim arkadaş grubunda bir tek ben içmiyordum,hep teklif ettiler ama içmedim,şimdi bi çoğu bırakmaya çalışıyor :)

Tuncer az uyanık degilsin olm.:p Sigara bıraktırma bahanesi ile kız ayarlıyorsun. Bu davranışını kınıyorum. Koskoca mod'a yakışıyor mu?:farao::queen:

Moderatör (forrap)
:queen: Hayret be,daha önce bunu anlayan çıkmamıştı :queen:Olm neden bozuyosun tezgahı :farao: ..
Ailenizin sigara bıraktırıcısıyım ben :p

:queen: Hayret be,daha önce bunu anlayan çıkmamıştı :queen:Olm neden bozuyosun tezgahı :farao: ..
Ailenizin sigara bıraktırıcısıyım ben :p

Bizim aile seni ister durur forrap, çiçekle çikolata hazır sen geliyoz istemeye :queen::queen::queen:

Dünyada sigara gibi bi niimet var ve içmeyenler var hayretim şaşıyo vallaha:queen:

Lütfen yapmayın böyle sizde bırakmak istemiyor musunuz, zaten bu yeni yasalar sonucu sadece evinizde içmek zorunda kalacaksınız

Bak Aklıma geldi paket bitmişti ben markete doğru yol alayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar