Sigara İçen çocuğun Babasına Söylediği Yalanlar

baba: sen sigara mı içiyon len !?
çocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom

---------------:

baba: sigaramı içiyon len !?
cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani
baba: ha ok ozaman

---------------:

çocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda
baba:

---------------

çocuk: sen sigara mı içiyon len !?
baba:
çocuk: pardon baba replikleri karıştırdım

---------------:

çocuk: ordan bakınca neye benziyoo

---------------:

çocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani
baba: oldu !

---------------

çocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine
baba:

---------------

çocuk: heee , hatta halka bile çıkarabiliyom

---------------

baba: sigara mı içiyon len sen !?
çocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük "

---------------

çocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa
baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum

---------------

çocuk: yaaf evet de kaçağını vermiş ***********

---------------

baba: Sigara mı içiyon len sen !?
çocuk: Tamam baba artık senin de gerçekleri öğenmenin vakti geldi. Aslında bu yaşadığımız dünya gerçek değil. Bilgisayarlar beynimizi ele geçirip bizi bir programa hapsetmişler. Gerçek dediğin nedir baba !? Demek istediğim yani herşey matrix valla öyle baba!
baba: Yani demek istiyon ki seni balkondan aşağı atsam birşey olmaz! gerçek yok herşey matrix!
cocuk: Balkon mu!
baba: Kaaçmaaa laaan geel buraayaa!

---------------

çocuk: yorum yok!
baba:

---------------:

çocuk: Şıkları alim
baba: Ne şıkkı !? Ne diyon olm sen !?
çocuk: Şıkları diyom, Sorunun cevap şıklarını diyom ehehe ama yemedin sen değil mi baba ehehehe!durumu kurtaramadık ehehee!
baba: Evet istersen sana dayak şıklarını verim sen seç ben seni ona göre döveyim!
çocuk: Tamam baba zaten dayak yemeye yiyecem bari dur şu son fırtı çekim ehehehe
baba: Gel laannn buuraayaaa!

çocuk: Tamam baba artık senin de gerçekleri öğenmenin vakti geldi. Aslında bu yaşadığımız dünya gerçek değil. Bilgisayarlar beynimizi ele geçirip bizi bir programa hapsetmişler. Gerçek dediğin nedir baba !? Demek istediğim yani herşey matrix valla öyle baba!
baba: Yani demek istiyon ki seni balkondan aşağı atsam birşey olmaz! gerçek yok herşey matrix!
cocuk: Balkon mu!
baba: Kaaçmaaa laaan geel buraayaa!

---------------

çocuk: Şıkları alim
baba: Ne şıkkı !? Ne diyon olm sen !?
çocuk: Şıkları diyom, Sorunun cevap şıklarını diyom ehehe ama yemedin sen değil mi baba ehehehe!durumu kurtaramadık ehehee!
baba: Evet istersen sana dayak şıklarını verim sen seç ben seni ona göre döveyim!
çocuk: Tamam baba zaten dayak yemeye yiyecem bari dur şu son fırtı çekim ehehehe
baba: Gel laannn buuraayaaa![/QUOTE]

bu ikisi süpermiş:queen:

Lisedeyken benim babam:

İlk paketi bulduğunda: Şuna bak sigara içiyo hemde marlboro light.. Nerden buluyosun buna parayı sen?? Sandalyeler havada uçuşurrrrr

Aradan 1-2 hafta geçtiğinde ben sigara içmek ve babamın yanından kaçmak için kıvranırken: Sigaramı içicen? Gel kızım birlikte içicez, baba kız tüttürelim.. İzin verdim al iç işte baba kız sigara içcezz.. (içmedim tabii)

Çok deil 1 hafta sonrasında odama girdiğinde sigara içtiğimi gören babam: Şuna bak, terbiyede yok.. Sigara içiyo, beni görünce saklamıyo bile:queen::queen:

Lisedeyken benim babam:

İlk paketi bulduğunda: Şuna bak sigara içiyo hemde marlboro light.. Nerden buluyosun buna parayı sen?? Sandalyeler havada uçuşurrrrr

Aradan 1-2 hafta geçtiğinde ben sigara içmek ve babamın yanından kaçmak için kıvranırken: Sigaramı içicen? Gel kızım birlikte içicez, baba kız tüttürelim.. İzin verdim al iç işte baba kız sigara içcezz.. (içmedim tabii)

Çok deil 1 hafta sonrasında odama girdiğinde sigara içtiğimi gören babam: Şuna bak, terbiyede yok.. Sigara içiyo, beni görünce saklamıyo bile:queen::queen:

entresan gercekten aynı benım babam bır gunu bır gunu tutmazmı bır adamın yaa ole ıstee:queen:

---------------:

çocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda
muhahah bunnar çok komikmiş ya
bu arada sigarayı bırakalı 12 gün oldu yaşadıgımın farkına vardım valla süper bişey içmeyelim arkadaşlar ya

Lisedeyken benim babam:

muhahaha babaya bak yaaaaaa (sanki benimki farklı gibi konusuyorum:p)

bu harikaymış tıpkı benim geçliğim :p :queen:

Çok güzel yaf,benim öyle bir şansım yoktu babam beni direk evden kovdu 45 gün eve gelmedim,sonra içiyorsan kendi paranla iç benim sigarama dokunma dedi bende hala onun sigarasına dokunmuyorum.

Çok güzel yaf,benim öyle bir şansım yoktu babam beni direk evden kovdu 45 gün eve gelmedim,sonra içiyorsan kendi paranla iç benim sigarama dokunma dedi bende hala onun sigarasına dokunmuyorum.

senin baban da amma triyakiymis :D:D ooluna koklatmio:D

Moderatör (forrap)
Şükür hiç başlamadım..
Beni çöp tenekesi gibi kokutsun,sarı dişlerim olsun,yirmi merdiven çıkınca nefes nefese kalayım diye bir şeye para vermeyi düşünmüyorum(hatta içmem için para verilse bile içmem).

Herkes içiyor,içmemek bir farklılık bence:)
Ben sigara düşmanıyım evet.Eski kız arkadaşımı da sigara illetinden kurtarmıştım,hala rüyamda bile sigara kullanmaya başladığını görsem üzülürüm,umarım hiç başlamaz..

Ben ona buna değilde,8-10 yaşındaki körpelerin sırf özenme sonucu başlamasına çok üzülüyorum..

babam sigarayi biraktiginda 200o pakedi yarim kalmisti,ama o zamanlar bacak kadar cocuktuk.sonra ben sigara basladim.ama babam hala o sigarasini hatira olarak saklamaya dewam ediyo.bir gun sigara bulamadim ve gozumu karartip pakedi ucurdum.babam zaten anliyodu sigara kullandigimi,direk bana geldi ve sordu : sigarayi senmi aldin. cevabim kesin : yok baba ben almadim. yalan atma deye deye en sonunda agzimdan cumleyi aldi.Baba senin hatira paketin varya,iste o duman oldu uctu. zaten sucluyum,uzerine bu cevap benim cekyatlar arasi ucus rekorumu kirmami sagladi :)

Şükür hiç başlamadım..
Beni çöp tenekesi gibi kokutsun,sarı dişlerim olsun,yirmi merdiven çıkınca nefes nefese kalayım diye bir şeye para vermeyi düşünmüyorum(hatta içmem için para verilse bile içmem).

Herkes içiyor,içmemek bir farklılık bence:)
Ben sigara düşmanıyım evet.Eski kız arkadaşımı da sigara illetinden kurtarmıştım,hala rüyamda bile sigara kullanmaya başladığını görsem üzülürüm,umarım hiç başlamaz..

Ben ona buna değilde,8-10 yaşındaki körpelerin sırf özenme sonucu başlamasına çok üzülüyorum..

Banada sigarayı bıraktırmanı istersem çıkmamız mı gerekicek :queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Banada sigarayı bıraktırmanı istersem çıkmamız mı gerekicek :queen::queen::queen:

Yok hatim indirmen gerekecek:queen: Hatim indirip,umreni yapıp tanrıya çok yalvarırsan belki beni sana aşık eder :queen: Öyle bile zor ama :p
Valla şaka maka sigara içen bir kızdan daha itici bir şey yok benim için :) Bakarım,sigarayı bırakmıyorsa ben onu bırakırım.Hiç acımam valla (şimdiye kadar öyle bişey olmadı gerçi,birini çok sevip bu laflarımı yemek zorunda kalmam umarım:p).

eger biraktircagi kesinse ben bile cikarim be :queen:, ayipmi oldu yoksa :p

Ben bile ne be,görende Jennifer Lopez sanacak :p Sen istiyosunda ben istiyomuyum bakalım :)
Şükür tercihlerim normal :p

Şaka maka,sigara bırakmak sadece irade işi..Ne bırakamam diyen insanlar bıraktı.İsterse herkes bırakır,ki bırakmalı da bence :cat:Hatta başlamak hata..Bizim arkadaş grubunda bir tek ben içmiyordum,hep teklif ettiler ama içmedim,şimdi bi çoğu bırakmaya çalışıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar