- Konu Yazar
Arkadaşlar saat 5 gibi motosikletimi teslim almaya gideceğim. Sıfır aldım. Bayiinin yanında benzinci var gerçi ama yine de depoda yarım litre olsun 1 litre olsun benzin var mıdır?
Aynı arabalarda olduğu gibiYanında sen her ihtimale karşı 2.5 lt pet şişede götür bayide iken koy derim.
Hortlattık ama olsun. Sıfır motosikletim bayiden çıktıktan sonra 1.9 km gitti. Ertesi gün marşa bastım. Çalıştı ve 30 saniye sonra sustu motor. Bu başlığı öncedrn okumuş olsaydım , pet şişeye iki litre benzin koyar, eklerdim bayide motora. 1 litreyi bırakın, 1 çay bardağı ancak varmış benim depoda.
Hortlattık ama olsun. Sıfır motosikletim bayiden çıktıktan sonra 1.9 km gitti. Ertesi gün marşa bastım. Çalıştı ve 30 saniye sonra sustu motor. Bu başlığı öncedrn okumuş olsaydım , pet şişeye iki litre benzin koyar, eklerdim bayide motora. 1 litreyi bırakın, 1 çay bardağı ancak varmış benim depoda.
Hocam size söylemediler mi benzin alın diye.Ben bayiden aldığım gibi motoru kamyonetle servisine götürdüler orada aküsü şarj edildi testleri yapıldı sonra teslim aldım teslim alırken içinde benzin var ama testler için yetecek kadar koyduk benzin alın dendi.
2 km gitmişsin daha ne,zaten oda benzinciye gidene kadar koydukları benzin,,
bugüne kadar 2005 ve 2014 arasında, tam 5 adet sıfır araç aldım,aldığım araçların hepsindede kırmızı ışık direk yanıyordu ve benzinciye kadar anca gidebilecek benzin vardı,alıralmaz hemen en yakın benzinciye gittim,durum hepsinde aynı
bu işin arabası motosikleti yok,size benzin satmıyorlar araç satıyorlar,ellerinden gelse o benzinide koymazlar ama mecburen benzinciye gidecek kadar bırakıyolar,alır almaz benzinciye gideceksin başka yolu yok
hiç merak etme kardeşim onlar bunun hesabini yapıyor,en yakın benzinciye yetecek kadar bırakıyorlar,zaten sen haliyle teslim aldığında,benzin olmadığını fark ediyorsun ve onlar söylemeyi unutmazlar ama unutsalar bile sen en yakın benzinciyi soruyorsun zatenCalistirdigimda zaten yanip sonuyordu yakit gostergesi. Ama cay bardaginin yarisi kadar koyacaklarini tahmin edemedim2 kilometre gitmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Bir daha sifir motosiklet alirsam kulagima kupe olsun. Direkt benzinciye. Ama her iki km de bir benzin istasyonu da olmayabilir. Yol ortasinda da hık diye kalabilirdim.