ozturk_sertac' Alıntı:"DISHY"
MOTOR SEVGİSİ TABİİ ÇOK YOĞUNKİ BÖYLE KONUŞLUYORSUN AMA BENCE BÜYÜK KONUŞMA....."Hayatımda motosiklet olduu müddetçe ben hiç kimsei bu denli sevemem"
dishy' Alıntı:ama dobrayım hiç değilse kabullendiremediysem motosikleti ona napabilirdim
aşkı mı seçseydim ( ki ben zaten gerçek aşkımı seçtim )
geri kafalının tekiydi bazen sadece aşkın yetmediğini bi kere daha sölemiştim
yine sölüorum yontulmamış örümcek kafalıyla uğraşamazdım ona tapsam bile :bounce: :bounce:
Khutuck' Alıntı:ben olsam birini verirdim, adam olana tek göz yeter.
ıskaladığınız birşey varki o da şudur bu filmin sonu adam tek göz kız tek göz olsaydı bu kadar etkileyici olmazdı.Yoksa hiçbir enayi 2 gözünü birden vermez elbetteki ama malum mesele insanları etkilemek,duygusal atmosfer yaşatmak....tigermbz' Alıntı:bu videonun aynısı başka bir forumda da verilmişti ve bende benzer cevabı verince istenmeyen adam oluvermiştim bir anda, iyi bu sitede erkeklik katsayıları biraz daha yüksekmiş, adamlar tebrik ediyor baksana.
değilmi kardeşim birini verirsin sende mutlu o da mutlu ne güzel.
CBR1000RR' Alıntı:kendi adına konuşşşşş nerden biliyosun ne kadar tecrüben var bu zaman kadar kaç kişi için kendinden ödün verdin kaç kişi için ölümü göze aldın sölesene boş boş yazma mantıklı olllll
dishy' Alıntı:hiç kimse hiç kimse için bişeyler feda etmez arkadaşlar
kendinizi kandırmayın gerçekçi olun biraz eski aşklar yok artıkkk!!!!!!!
yıllar öncesinde kaldı..............
ccbbdd' Alıntı:eğer çok seviyorsam kesinlikle,bir gözümü feda ederim...bence sende edersin,önce sevmen lazım..