- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yazın emmoğlu buraya lantisle geldi şansa bak. iyice bir inceledim hacı araba iyi hemi de sportif. alamanyadaki başka bir emmoğlu da mazdayı zorlasan da bozamazsın dedi, onda da varmış eskiden. ama parçası pahalı, neyse kolay sorun çıkarmasın da parçası pahalı olsun. bütçe iyi olsa alfa romeo 156 ts alacam emme pere yok.
samsunda ferrari ve porche var ama lamborghini yok, ford mustang ve lamborghini ilgimi çeken nadir arabalar, inan dönüp bakmıyorum bile araba işi bana göre değil ama ihtiyaç, lazım oluyor.
samsunda ferrari ve porche var ama lamborghini yok, ford mustang ve lamborghini ilgimi çeken nadir arabalar, inan dönüp bakmıyorum bile araba işi bana göre değil ama ihtiyaç, lazım oluyor.
ferrari ye bindin ama adam olamadın be anam :cherry:bak bakayım arac sorgulamalara..34 FB 1001 diye bir Ferrarı varmı...1-2 foto atayımda aklın tavana vursun...olm benim değil ama Ferroşada pindik be...sürdük lem hemide...Allah seni çarpsınki yani...garajda olm...pembe sahte dünya ama işte eyle daha ne olsun kıro...