Sevabına Bi DRIVE bakın..LOGITECH S220

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yazın emmoğlu buraya lantisle geldi şansa bak. iyice bir inceledim hacı araba iyi hemi de sportif. alamanyadaki başka bir emmoğlu da mazdayı zorlasan da bozamazsın dedi, onda da varmış eskiden. ama parçası pahalı, neyse kolay sorun çıkarmasın da parçası pahalı olsun. bütçe iyi olsa alfa romeo 156 ts alacam emme pere yok.
samsunda ferrari ve porche var ama lamborghini yok, ford mustang ve lamborghini ilgimi çeken nadir arabalar, inan dönüp bakmıyorum bile araba işi bana göre değil ama ihtiyaç, lazım oluyor.

bak bakayım arac sorgulamalara..34 FB 1001 diye bir Ferrarı varmı...1-2 foto atayımda aklın tavana vursun...olm benim değil ama Ferroşada pindik be...sürdük lem hemide...Allah seni çarpsınki yani...garajda olm...pembe sahte dünya ama işte eyle daha ne olsun kıro...
ferrari ye bindin ama adam olamadın be anam :cherry:

yazın emmoğlu buraya lantisle geldi şansa bak. iyice bir inceledim hacı araba iyi hemi de sportif. alamanyadaki başka bir emmoğlu da mazdayı zorlasan da bozamazsın dedi, onda da varmış eskiden. ama parçası pahalı, neyse kolay sorun çıkarmasın da parçası pahalı olsun. bütçe iyi olsa alfa romeo 156 ts alacam emme pere yok.
samsunda ferrari ve porche var ama lamborghini yok, ford mustang ve lamborghini ilgimi çeken nadir arabalar, inan dönüp bakmıyorum bile araba işi bana göre değil ama ihtiyaç, lazım oluyor.

ferrari ye bindin ama adam olamadın be anam :cherry:

burda kırdın kalbimi kanka...canın sağolsun...

yetistim aglar,canim sikildi biraz taygir ayigirina kitleyim

ulen gelmisin ferrari diyon,ulan esek hosaftan ne anlar,anlasa ne degisir taygir eefendi ??
sen haci murati bulda yat kalk dua et

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ula smirnoviç denen zırto para benim istersem bmw alırım istersem hacı murat, istersem el arabasına binerim istersem kime binerim sen tahmin et :queen:
yat kalk dua et te seni bulmayayım, hoşaf yapacam.

Ben masumum hakim bey :)

bu fotodaki senmisin paşam...harbi insan içine çıkmaya başladın be ...yeni
den kazandık seni toplum olarak...watercolours tarikatından çıkmayı başardın gibi...:queen:eek: napıyo...selam söyle...:cat:

bu fotodaki senmisin paşam...harbi insan içine çıkmaya başladın be ...yeni
den kazandık seni toplum olarak...watercolours tarikatından çıkmayı başardın gibi...:queen:eek: napıyo...selam söyle...:cat:

Yakışıklıyım dimi :)

Biz hep insan içindeyiz. Pistlere gelin görürsünüz... :p

ya mete ben sana demiştim olm casper alınmaz diye
ama ozaman bıdı bıdı konuşmutun
ya bak görüyonmu seni de böle keklerler
hayatımda ilk kez hoparlör driver i duyuyom
saol paşam yani
tıp tarihine gectin altın harflerle

belki usb speaker seti falandır başka türlü driver olayı yaş.

Mete abi hoparlorun driverı olmaz tak calıstırdır.ANcak ses kartının olur.Senın o yuklu degıldır ve bilgisayar ile yanında gelmısıtr.Eger Onboard yanı anakartda butunlesık ıse ANakart CD sınde vardır.Eger ayrı kartsa ayrı CD sı vardır.Ama sanmam onboard dır.Sen anakart CD sını tk ordan Audio gıbı bısıler yazan varsa yukle.

Yuh abi yaa, hoparlör sisteminin basit bi elektrik fişi, bide ses kartına takılan cakı olur, driverde ne oluyo, bende aynının 5+1'i var ve bunca yıllık bilgi işlemlik hayatımda, hoparlörün driver istediğini görmedimm, büyük adamsın SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar