ses sevenler için egzos videosu (kendi videom) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ses sevenler beğenirmi bilmem, bugün öğlen çektik idareten:p.

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tpvTMclt57w&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tpvTMclt57w&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
usta ses biraz garip yaaa yada yankı var:S

güzel olmuş beyendim ben sesten çok motor çok güzel bayılıyorum şu motora ya :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
başlangıçtakı o 2 sese bayıldım ama vın vıınnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
deviri aşırı yükseltince ses tok çıkmıyor onun için orta devirde en iyi sesi çıkarıyor.

çocuğun yorumu nasıl ama 'abi hayvan gibi motor yaa':mrgreen:
abi o yolda o kadar hız yapmak sakat gibi geldi bana:farao:
ses güzel ama sanki moto gp gibin:p

sesi çok güzel maaşallah.kardeş sen bu motoru yeni aldın ama çok gazlıyon valla dikkat et kendine.fazla yanlamak iyi değildir.sözlerimi yanlış anlama sakın öğüt vermiş gibi oldu biraz ama senin iyiliğin için söylüyorum.

abi çoluk çocugun oldugu yerde yapmışsın . biri bi fırlasa onüne yazık günah üzülürsün.. birdahakine daha müsait biyer bulman dilegiile

yannız harbiden ben çok beğendim ss delisiyimdir, egzozun markası nedir acaba? hayal kurarken ben de ondan taktırıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı
sesi çok güzel maaşallah.kardeş sen bu motoru yeni aldın ama çok gazlıyon valla dikkat et kendine.fazla yanlamak iyi değildir.sözlerimi yanlış anlama sakın öğüt vermiş gibi oldu biraz ama senin iyiliğin için söylüyorum.

bir video daha var beter yanlamıştım onu koymadım anlaşılmasın diye ama buda gözünden kaçmadı:) nede olsa 600rr sana pek yabancı değil:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw o çoluk çocuk motoru görüpte geldi hepsine tembih ettim yola çıkmayın diye. zaten çokta hızlı değildim oradan diğer arabalarda o hızlarda geçiyor, sesden dolayı çok hızlı gibi görünüyor :)

yannız harbiden ben çok beğendim ss delisiyimdir, egzozun markası nedir acaba? hayal kurarken ben de ondan taktırıyım

egzosun markası yoshimura rs-5
hemen altta mesaj kaynadı demişsinde yok kaynamadı yaw pc yavaş çalışıyor :)

Son düzenleme:

HRC

egsoz ne yoshimi ?? yalniz ses çok yankı yapmış, ama dönerken daha net çıkmış güzel ses vermiş orda, bide utanmıyomusun kardeşim mahalleyi ayağa kaldırmaya vın oraya vın buraya :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
çocuğun yorumu nasıl ama 'abi hayvan gibi motor yaa':mrgreen:
abi o yolda o kadar hız yapmak sakat gibi geldi bana:farao:
ses güzel ama sanki moto gp gibin:p

yaklaşık 3 hafta önce orjinal egzos ile çekim yapmıştık sırf çocukların yorumu yüzünden videoyu koyamamıştım, salatalar çekim yaptığımızdan haberleri yok sesi duyup geliyorlar, küfürlü konuşuyorlar aralarında, o kadarda söyledim konuşmayın diye:)

egsoz ne yoshimi ?? yalniz ses çok yankı yapmış, ama dönerken daha net çıkmış güzel ses vermiş orda, bide utanmıyomusun kardeşim mahalleyi ayağa kaldırmaya vın oraya vın buraya :p

egzos yoşi,
saat öğlen 13.00 olmuş mahalle kalksın artık :)

:) peki o zaman. ben de hemen duygularımı iletivereyim

ses muhteşem özellikle trafikte farkedilmek için iyi işe yarıyordur. yanından geçtiğinz insanların kafasını çevirip bakmasını sağlıyodur:) kazasız belasız sürüşler dilerim

Yaw bugun öğlen bi gürültü geliyodu demek buymuş...:mrgreen:

Eline koluna sağlık güzel olmuş ama biraz daha tenha olsaymış tam süper olucakmış...:cat:

Akşam Akşam adrenalin oldum ben yatıyım şimdi..

He bu arada diğerini gördüm..:p

süper ses gercekten ama basılan yer banada az sakat geldi aman kardeşim dikkat li ol gözünü seveyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar