Sertleşmiş lastik 28 Yaş üzeri ilgilendiriyor ergenler konu sizle alakalı degil.

konu ciddiye alınıp tartışılıyor ya ahdjuashda üstüne bide bana laf çakılmış :D Türkiye simülasyonu beni şaşırtmıyor yağlayın lastiklerinizi kış yeşili yağıyla hastanede petibörle şeftali suyunuz benden. Ne garip insanlar var :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu ciddiye alınıp tartışılıyor ya ahdjuashda
Tabii ki ciddiye alacağız, dalga geçip mi tartışacağız? Burası ciddi bir forum.

Aslıdan kauçuk ise fitile vazelin en sürülmemesi gereken şey. Silikon bazlı yağlar kremler var fitiller için.
Kurcalamak istiyorum diyorsan Gazyağı geçerli, yumuşatır da.

Shin-etsu grease.

Arada bir emdirerek masaj yapmak lazım lastiğe. Buhar banyosu falan. Yazık. Her gün karda kışta işimizi görüyor. Biraz da şımartalım arada bir. Lastik spa'ya götürelim falan...

Shin-etsu grease.

Arada bir emdirerek masaj yapmak lazım lastiğe. Buhar banyosu falan. Yazık. Her gün karda kışta işimizi görüyor. Biraz da şımartalım arada bir. Lastik spa'ya götürelim falan...

Tabi, haftasonu pistteki güzel hareketleri nedeniyle birazdan ödüllendireceğim lastikleri. Önce bir güzel temizlilk, sonra yaşlanma geciktirici Q-enzim10, sonra doktor reno salatalık sütü ve salatalık kremi ile de masaj yapacağım. Tabi masaj yapabilmek için önce havasını indirmem gerekecek ki güzelce yoğurabileyim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
evet arkadaşlar sihirli formülümüzü açıklıyorum: C8H8O3
metil salisilat, bir metanol esteri
benzoik asidin bir sitokrom P450 ile hidroksilasyonu ve ardından bir metilaz enzimi ile metilasyonu yoluyla ortaya çıkar
doğada kışyeşili (ecnebiler wintergreen diyor) denilen bir bitkinin yağında bulunuyor ve görüldüğü kadarıyla saf su veya alkol ile karıştırılıp ısıtıldığında, kauçuk üzerinde ciddi bir yumuşatma etkisi var

konu şurada kemale ermiştir. bu yöntemi lastikte uygulamak uç bir mesele (henüz tavsiye edilmemektedir) olsa da conta, manifold vb kauçuk malzemeler için de uygun maliyetli bir ara çözüm olarak sunulabilir
lastikte deneyecek miyim? ihtimal dahilinde
https://www.youtube.com/watch?v=mtRAar1Ilfs

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar