Sense of speed muhabbeti

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bunu deneyimleyip tecrübeleri değişen var mı.
Ben yüksek cc bir motosiklete geçince yapmayı düşünüyorum aea diyorsa vardır bir bildiği.

Motosikleti
CBR 500 R
Sens of sipiid deyince farklı birşey olmuyor . Hız algısı işte . Sürdüğün yola göre hızının yüksek olduğunu algılama kapasitesine sahipsen çok da üzerine konuşulacak bir sey değil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
gaslighting love bombing ghosting gibi bisi mi bu da
Catfish diye bir şey de varmış ben yeni öğrendim.

1999'da Üniversite 1. sınıfta hoşlandığım bir kızla sms yoluyla mesajlaşıyoruz. O zamanlar şimdiki gibi emoji karakterler yok. Kız da her mesajının sonuna 2 nokta üstüste ve parantez koyuyor. Ben de düşündüm acaba kız özürlü mü spastik mi , yazmayı mı bilmiyor vs Meğer o 2 karakter "gülmek" ,"gülücük atmak" anlamına geliyormuş.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir keresinde Ankara'dan bir araç almaya gittik 65 model bir ford idi. 8 silindir full yarış tipi şanzıman, diferansiyel ve motor vardı üzerinde. Dönüşte 300 üstü km çıktık, ben vardım direksiyonda, altıma kaçırmıştım hafiften. Yol daralıyor hızlandıkça.

Motosikleti
1190 ADV
Catfish diye bir şey de varmış ben yeni öğrendim.

1999'da Üniversite 1. sınıfta hoşlandığım bir kızla sms yoluyla mesajlaşıyoruz. O zamanlar şimdiki gibi emoji karakterler yok. Kız da her mesajının sonuna 2 nokta üstüste ve parantez koyuyor. Ben de düşündüm acaba kız özürlü mü spastik mi , yazmayı mı bilmiyor vs Meğer o 2 karakter "gülmek" ,"gülücük atmak" anlamına geliyormuş.

O zamanlarda birde karakter sınırı vardı, neredeyse tamamen kısaltma kelimeler ile anlaşıyordu insanlar. :)

Motosikleti
D400
Ben yüksek cc bir motosiklete geçince yapmayı düşünüyorum aea diyorsa vardır bir bildiği.

olay yüksek cc motor değil sadece, sonuçta senin algın ile alakalı.

gidip SS bir motor ile 200 yapıştırman ile naked motorla 200 yapıştırman aynı algıyı yaratmayacak sonucta =)

Motosikleti
1190 ADV
Sağlam para ödemişimdir sms'e o dönem. Bir de Turkcellciydim, uuuuu beybi beybi wild world

Neyse bizler iki tarafın ortasında olmanın rahatlığını sürelim. İlk mesaj yazanla, ilk cevap veren arasındaki farka baksana :) Biri mektup yazıp zarfa pul yapıştırıp haberleşmeden gelen nesil, diğeri halen anadilini geliştiriyor...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Neyse bizler iki tarafın ortasında olmanın rahatlığını sürelim. İlk mesaj yazanla, ilk cevap veren arasındaki farka baksana :) Biri mektup yazıp zarfa pul yapıştırıp haberleşmeden gelen nesil, diğeri halen anadilini geliştiriyor...
İsmet abi bence forumun İlber Ortaylısı. Keşke bir müsait zamanı olsa da bize Balkan savaşındakı kahramanlıklarını anlatsa :)

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sense of speed dediğin göstergeye bant çekip sezgilerine göre sürmekse eğer, bunun için yüksek cc motora ihtiyacın yok. Sürekli göstergeye bakıyorsan 50cc motorda bile yapmalısın.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sens of sipiid deyince farklı birşey olmuyor . Hız algısı işte . Sürdüğün yola göre hızının yüksek olduğunu algılama kapasitesine sahipsen çok da üzerine konuşulacak bir sey değil.
Türkçe mealini çevirmeye üsendim tam anlamı nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Gördüğüm gibi baslık actım 😆

Motosikleti
Triumph Trident 660
Lafıda yedik şimdi bu algıya yakalanmak istemezdim 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar